Faceți căutări pe acest blog

14 noiembrie 2013

BLACK FRIDAY 2014: Magazine participante la promotii

Potrivit traditiei americane, Black Friday sau Vinerea Neagra marcheaza ziua de vineri care succede sarbatoarea de Ziua Recunostintei si deschide sezonul cumparaturilor de Craciun. In acest an, reducerile de Black Friday vor atinge maximul in vinerea de 21 noiembrie. Black Friday 2014 va aduce reduceri din toate domeniile, de la electronice si electrocasnice la fashion, cosmetice, carti, produse home&deco, asigurari si chiar alimente.
Pentru ca se apropie Sarbatorile de Iarna si venirea Mosului, eu zic sa profitam de Black Friday si sa ne facem achizitiile pentru piticii nostri, pentru noi si pentru casa. Iata magazinele participante la promotie si reducerile pe care le vor practica, precum si perioada de desfasurare a promotiilor (pe categorii de produse):

 
 
ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE
 
La binecunoscutul eMAG, Black Friday se va desfasura pe 21 noiembrie! Stiu din experienta anilor trecuti ca cele mai bune promotii au vizat tabletele, televizoarele si laptopurile, dar si accesoriile de bucatarie. Asadar, daca vreti sa achizitionati ceva de la ei, nu uitati ca au devansat Black Friday cu o saptamana! Pana atunci, eMAG sarvatoreste NOVEMBERFEST: promotii irezistibile (spun ei), valabile doar o singura zi. Bine de stiut: eMAG comercializeaza inclusiv jucarii si pampers! Deci si acestea vor fi in promotie!
 
 
 
 
 
Tot la categoria electronice si electorcasnice, ClickShop.ro, magazinul online de produse al Romtelecom, comercializeaza exclusiv in mediul online o mare varietate de produse si, ce e mai important, la preturi muuuult mai bune decat eMAG! Vor celebra si ei Black Friday, asa ca stati cu ochii pe ei! (la momentul de fata, au cele mai bune preturi de pe piata la televizoare!).


http://bit.ly/19qsEeR



INCALTAMINTE
 
COMODO este site-ul cel mai intersant, dupa parerea mea. In perioada normala au preturi foarte bune la incaltamintea pentru copii, din piele, si cu livrare gratuita. Am vazut pe site ghetute brandul Melania, piele interior si exterior, care sunt la 72 ron. In data de 22 noiembrie, Comodo ne ofera reduceri intre 10% si 90% la toate produsele!
 
Anul acesta, retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO pregateste pentru Black Friday reduceri de 50% la produse de incaltaminte si genti. In plus, oferta de Black Friday va continua si in weekend!
 
 
 
 
In ziua de BlackFriday fshoes.ro va oferi discounturi de pana la 70% in TOATE categorile de produse. La fel si Originals.ro.
 

JUCARII SI ARTICOLE PENTRU COPII

BESTKIDS, cel mai mare magazin online de jucarii ne-a pregatit o multitudine de surprize pe 29 Noiembrie! Intr-adevar, cei de la Bestkids opereaza, din cand in cand, oferte de nerefuzat..totul e sa fim pe faza!

Magazinul online Edu Class (care importa si comercializeaza jucarii educative) ne ofera, pe 29 noiembrie, discounturi de pana la 70%! 
Principalele marci pe care sunt: Learning Resources, Educational Insights, Bigjigs, Happy Cube, Fehn si Dino, (Happy Cube), puzzle-uri, jucarii de lemn, jocuri pentru invatare si cunoastere.

STROLLERS, unul dintre cei mai mari retaileri de jucarii din Romania, va sarbatori Black Friday pe 29 noiembrie cu reduceri masive la o multitudine de articole.


3PITICI 
Lansat in septembrie 2012, 3Pitici are listate peste 7.000 de produse: de la jucarii educative, jucarii de exterior, jucarii pentru bebelusi, pana la carucioare, scaune auto si accesorii pentru copii. Ne mandrim sa comercializam produse ale celor mai renumiti producatori din aceste segmente si lucram constant la dezvoltarea ofertei noastre. Magazinul va practica discount-uri de pana la 50% la jucarii si puericultura in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie.
 
 
 
 

Pantofiori Veseli - distribuitori exclusivi in Romania a trei brand-uri de incaltaminte de copii, Livie and Luca, Bobux si Vincent Shoes, create special de parinti pentru proprii lor copii si sunt specializate in productia de incaltaminte pentru cei mici. La promotia de Black Friday din 29 noiembrie ne ofera reduceri intre 15-40% la toata oferta.
 

FASHION

Mycloset.ro,  primul outlet on-line din Romania, ne-a pregatiti reduceri de pana la 90% la produsele lor. Pana atunci, zilnic au in derulare promotia Chilipiruri: reduceri la articolele deja reduse in magazinul lor!


http://bit.ly/18v2Yn3



Pe categoria fashion, FashionFun.ro ne ofera reduceri de pana la 85% la toate produsele. Magazinul lor online contine peste 5.000 de produse de la brand-uri de renume, 100% originale.

La Redoute ne-au promis reduceri de pana la 80% la produsele lor, in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie. Permanent, in senstiune OUTLET gasesti produse la preturi foarte bune. De exemplu, aceasta pereche de blugi pentru copii costa acum 34,5 ron!


http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-outlet-reduceri-lichidari/la-redoute-shopping-prix-blugi-drepti-11040.html
 


Tot la categoria fashion, alte magazine care si-au anuntat particparea pe 29 noiembrie sunt: InPuff.ro, Depot96 (un brand 100% romanesc), La Femme sau ReadyToWear.ro.


CARTI
 
LIBRIS: In data de 22 noiembrie Libris.ro va da startul campaniei Black Friday 2013, ziua cu reduceri de pana la 90%. In plus, toate comenzile cu livrare prin curier vor beneficia de transport gratuit oriunde in tara, gratie redefinirii Libris.ro ca singura librarie online din Romania care a spus adio taxelor de transport.
 Campania Black Friday 2013 va fi axata pe ceea ce defineste azi Libris.ro: nicio carte fara reducere si transport gratuit la orice comanda (valabi oricand, nu doar de Black Friday).
Elefant si Nemira vor aduce si ele reduceri substantiale la carti.
 

CADOURI PENTRU CEI DRAGI
 
TIPARO este un serviciu on-line de cadouri personalizate, pentru toate ocaziile: zile de nastere, nunta, botez, sarbatori religioase sau petreceri.  Il recomand cu drag, daca vreti sa oferiti celor dragi cadouri de suflet: poze magneti de frigider, albume foto personalizate, stickere pentru camera copiilor,  tablouri canvas, tricouri, calendare, cani, ceasuri imprimate si personalizate. Bunicii vor fi cei mai mare fani ai acestui gen de cadouri.

Promotie Tiparo de Black Friday: 1+1 gratis. La un produs comandat, primesti 2 produse exact la fel. Promotia este disponibila in data de 29 si 30 noiembrie.



 
 
 
Tot pe nisa cadourilor,Cadouri-Funny.EU ofera, in perioada 28 noiembrie ora 2:00 - 29.noi.embrie ora 24:00,  reduceri de 50% la toate cadourile. O idee foarte draguta, de la ei pe site, mi s-a parut ideea de a face cadouri, celor dragi, globuri personalizate.
Pe acelasi palier, cu ocazia Black Friday, magazinul  online cadouridetop ofera   discounturi intre 25% si 70% pentru produsele participante in campanie. Campania se va desfasura timp de 3 zile in perioada 29 noeimbrie - 01 decembrie.


CEASURI, BIJUTERII si CADOURI DE LUX

Daca vreti sa cumparati ceasuri, va recomand WatchShop.ro -  cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, comercializand peste 40 de branduri foarte cunoscute si peste 5000 de modele de ceasuri, din care un numar de aproape 1000 de buc sunt in stoc propriu. WATCHSHOP va derula campania Black Friday din 2013 pe 22 Noiembrie. Reducerile vor fi de pana la 90%!
 
 
 
 
http://bit.ly/1cYCBbp
 
 

Tot la categoria ceasuri, cei de la TOPceas.ro ne-au promis ca, garantat, vor oferi cele mai bune preturi in promotii, in caz contrar o sa compenseze clientii  cu 5x (cinci ori) diferenta de pret, regulamentul detaliat il puteti gasi. De asemena, potrivit lor, preturile NU vor fi majorate inainte in mod artificial, ca promotiile sa apare mai atractive. Ofertele vor fi valabile pe tot parcursul weekend-ului (30, 31 noiembrie), in limita stocului disponibil. 
 

http://bit.ly/1a626TF


 
 
Daca vreti sa cumparat bijuterii, Borealy.ro ofera cea mai larga gama de Cadouri si Bijuterii Premium si de Lux de pe piata de e-commerce din Romania. 
Au creat si pagina speciala de Black Friday 2013 - cu reduceri consistente ce acopera toate categoriile de produse.
SilverZone.ro (un magazin online de bijuterii din argint, pietre semipretioase, handmade si placate cu aur cu o experienta de peste 8 ani) participa la Black Friday in 22 noiembrie 2013.
 
 
COSMETICE NATURALE SI BIO
 
Black Friday 2013 va fi BIO la BIO-Cosmetics Black Friday 2013 va cuprinde 3 campanii care vor rula simultan.
Campania 1: sute de produse la dublu discount - campania va fi lansata vineri, 22 noiembrie
Campania 2: Cadouri la fiecare comanda - lansare in weekend, 23-24 noiembrie
Campania 3: SALE - campania cu MEGA Discount cu lansare luni, 25 noiembrie.
Toate campaniile vor rula simultan pana duminica 01 decembrie inclusiv.
 
 
Mall-BIO si Bioportal vor participa si ele.
Cosmetice profesionale putem achiztiona cu super reduceri de la AllBeauty.ro, pe 29 noiembrie.
 
 
                
slide /fotky1559/slider/550x250Z.jpg
     

    PRODUSE PENTRU CASA

    Cei pasionati de designul interior vor putea gasi oferte home&deco la advertiseri renumiti pentru calitatea produselor lor, precum Vivre, Homeycomb sau AsternuturiSiProsoape.ro (in perioada 22 Noiembrie - 1 Decembrie).
    home-exclusive.ro ne invita sa participam la campania Black Friday in perioada 25 noiembrie - 2 decembrie 2013.


    http://bit.ly/1amjEMx

     
    Se vor putea achizitiona la reducere inclusiv produse alimentare, OalaCuBunatati si Bioportal alaturandu-se campaniei de Black Friday.
    Pe categoria asigurari, RCA Ieftin si ASTRA ASIGURARI  au spus prezent campaniei Black Friday!



     



     

    3 comentarii:

    Anonim spunea...

    Multumim tare mult pt informatii..voi incerca sa profit din plin :) Elena Lupu

    Daniela spunea...

    Interes scimb de link cu al meu blog? www.cosmetice-oriflame-online.blogspot.ro

    Cosmin spunea...

    Nu prea cred in aceasta sarbatoare, bine nu cred in multe.
    Spre exemplu as fi socat daca as vedea un calcultor desktop, ce are patru gb ram, 7600 pe minut, placa video integrata,hardisk de 500 gb sub 1600 de lei.