Faceți căutări pe acest blog

10 noiembrie 2013

Pantofii! De unde ii achizitionam, la preturi rezonabile?


Femeile iubesc pantofii..niciodata nu sunt suficienti..niciodata nu sunt indeajuns de multi, de potriviti tututor tinutelor, starilor, evenimentelor, niciodata nu sunt indejauns de comozi..

Ca femeie, visez MEREU la parechea de pantofi ideala..si oricate pereche de pantofi as avea in dressing, inca nu am identificat in cautarile mele PERECHEA de PANTOFI care sa intruneasca concomitent conditiile: comoditate, sa fie in trend cu tendintele modei, accesibilitate (din punctul de vedere al pretului) si, mai ales, sa ma faca sa ma simt bine in pielea mea! :)


Din experienta mea, iata unde am descoperit eu cele mai bune oferte la pantofii de dama, din piele naturala si/sau creati de designeri celebri, magazine online care deruleaza in mod constant campanii de promotii, cu reduceri considerabile:
 
FASHION DAYS - de departe aici am gasit cele mai bune promotii..reduceri reale de pana la 90% la branduri celebre! Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.
 
 
 
 
 
COMODO - transport gratuit la orice livrare! Foarte prompti si seriosi! Tot aici am gasit cele mai bune preturi la incaltamintea din piele pentru copii: Geox, Melania, Ecco, Crocs!
 
 
 
OTTER SHOP - OTTER comercializeaza branduri de renume mondial: Clarks, Geox –primele doua cele mai vandute branduri de patofi din lume- precum si Ara, Otter, Gabor alaturi de Epica si Schutz , dar si Carmens, Epica, Mario Fellini si multe altele. Personal, mie imi plac pantofii de la Epica.
 
 
http://bit.ly/GEgjgs
 
 

 
 
ECCO - Mai scumpi, dar si calitatea e pe masura pretului: ECCO este singurul brand de incaltaminte din lume care controleaza intregul proces de fabricatie: de la selectarea materiei prime si pana la livrarea catre consumatorul final. Astfel, ECCO are 3 tabacarii proprii unde produce piele, atat pentru consumul propriu, cat si pentru alte branduri celebre cum ar fi Luis Vuiton. Incaltamintea ECCO este produsa in fabrici proprii in Danemarca, Slovacia, Portugalia, Indonezia, Tailanda si China. Cu ocazia Black Friday, din 29 noiembrie, ECCO a pregatit reduceri de pana la 50% la peste 100 de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si pentru articole de marochinarie si genti.
 
Daca vreti ceva unicat, va recomand WE LOVE COUTURE - magazinul online cu articole de Imbracaminte, Incaltaminte, Genti si Accesorii create de designeri romani.
 
Pe acelasi palier, ar mai fi si Papucei.ro. Brandul s-a lansat in anul 2006, odata cu aparitia site-ului www.papucei.ro, insa fabrica noastra functioneaza de peste 20 de ani, ca o afacere de familie. Papucei.ro se adreseaza in exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor sa iasa in evidenta in orice moment al zilei.


 
Voi de unde va achizitionati incaltamintea dorita?

Niciun comentariu: