Faceți căutări pe acest blog

1 iunie 2013

Cele mai frumoase fotografii de nunta!

Pe 29 mai am aniversat 3 ani de casnicie..3 ani frumosi, tumultosi, momente pline de traire..
Marele meu regret al nuntii mele (al celor doua petreceri de nunta, de fapt, eu fiind din regiunea Moldovei, iar sotul din inima Olteniei am fost "nevoiti" de doua ori) este acela ca nu am avut fotograf profesionist la nunta.
 
Nunta este un moment unic in viata..chiar este, mai ales pentru cei care si-au propus sa traiasca pana la adanci batraneti alaturi de omul ales..e un eveniment in care tu, ca femeie, ca mireasa, joci rolul principal..esti si te simti cea mai frumoasa in acele momente..vor mai urma, probabil, alte momente frumoase in viata..si au urmat si la mine, cum ar fi nasterea piticului si petrecerea de botez...dar nimic nu se compara cu acel moment pur, momentul zero al drumului in viata alaturi de fiinta iubita.
 
..de asemenea, sunt oameni dragi car au participa la nunta mea si acum nu mai sunt printre noi..mi-ar fi placut sa pastrez o amintire vesela si frumoasa cu acestia..tin minte si acum ca unchiul meu, bolnav fiind, a jucat cu mare foc si drag pe sarbele moldovenesti..bunicii, batrani si garboviti, au intrat si ei in hora..au fost momente unice, momente care s-au pierdut in amintirea mea, pentru ca nu a existat acel om de meserie care sa stie cum si cand sa surprinda momentele, chipurile fericite, emotiile, bucuria acelui eveniment..
 
 
 
 
Asadar, dupa cum spuneam, marele meu regret este ca nu am apelat la un fotograf profesionist..anii trec, amintirile se pierd in vreme si nu ramai cu nimic din frumusetea acelei zile..
 
Asadar, dragele mele viitoare mirese, nu faceti rabat la calitatatea fotografiilor de la nunta! Renuntati la altceva, dar investiti in amintiri!

Cu tot dragul, il recomand pe Alex Melente Photographer!
Pentru a va convinge de talentul si maiestria lui, intrati pe site-ul lui. Pe Facebook il gasiti la: https://www.facebook.com/www.alexmelente.ro
 
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

haha, Iulia, noi am avut, dar cum a fost acum 10 ani+, pozele lui arata cam ca alea pe care le-as face eu daca m-as duce sa pozez la o nunta :D in plus, noi n-am vrut sa se tina dupa noi sa ne streseze cu pozele, am vrut sa ne pupam in liniste, drept pt care omul s-a oprit la 1 film (=36 poze, aparate digitale inca nu prea aparusera), so nici eu n-am cine stie ce fotografii de la nunta- mai important e ca anii sa te gaseasca tot cu persoana aceea langa tine, si sa va amintiti impreuna oamenii si momentele nefotografiate
Diana