Faceți căutări pe acest blog

5 iunie 2013

Fundatia Nadia Comaneci deschide Scoala de vara MiniMe


Fundatia Nadia Comaneci – Centrul MiniMe ii invita pecopiii de 4-12 ani sa petreaca o vara activa, plina de miscare, creativitate si culoare.

MiniMe este un program educativ si sportiv non-competitional, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 12 ani. Centrul MiniMe, deschis in luna octombrie 2011, include o sala de sport, o sala de dans si o sala atelier, unde sunt organizate cursuri si ateliere de cultura generala, dezvoltare personala, sport si dans pentru copii.

Din data de 24 iunie 2013, se deschid portile Scolii de vara MiniMe, in cadrul careia copiii vor putea participa la cursuri si ateliere intensive de miscare, indemanare si creativitate si de dezvoltare a personalitatii. Cursurile au loc de luni pana vineri intre orele 10.00-13.00.

Activitatile Scolii de vara MiniMe sunt grupate pe module de o saptamana, fiecare modul oferind copiilor 15 ore de activitati, cate 3 ore pe zi.

In cadrul activitatilor de miscare, copiii vor urma cursuri de gimnastica, aerobic, fitness si dans. Activitatile de indemanare si creativitate cuprind ateliere de confectionare de decoratiuni, jucarii, bijuterii si alte accesorii, precum si cursuri de pictura, iar activitatile de dezvoltare a personalitatii includ cursuri de bune maniere, viata independenta, inteligenta emotionala, dictie, improvizatie si arta actorului.

Cursurile si atelierele Scolii de vara MiniMe au loc la sediul Fundatiei Nadia Comaneci, in cadrul Centrului MiniMe din Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti, unde 3 sali spatioase si primitoare ii asteapta pe copii sa faca un tur estival al energiei si creativitatii, prin activitati relaxante si educative in acelasi timp.

Detalii despre Scoala de vara MiniMe: http://cursuriminime.ro.

Niciun comentariu: