Faceți căutări pe acest blog

3 iunie 2012

Loc de joaca pentru copii in parcul Tineretului

Am iesit astazi cu piticul in parcul Tineretului, la un loc de joaca special amenajat pentru copii, denumit, de altfel, Lumea Copiilor (nu e vorba de Parcul Lumea Copiilor, situat in imediata apropiere a Palatului Copiilor, in zona dinspre Calea Vacaresti), ci despre un loc de joaca imens, in cadrul Parcului Tineretului.
Piticului i-a placut la nebunie...Turnuleţe cu porţi pe care ies mici tobogane, leagane, caluti, carusel etc ..Atractia principala au constituit-o toboganele si tuburile imense (nu atat de mari ca in Parcul Lumea Copiilor)...s-a uitat cu mult interes la tobogane si, intr-un final, si-a facut curaj si a urcat scarile intrand intr-un adevarat labirint de tobogane, tuburi, scari, iarasi tobogane...

E un loc de joaca foarte frumos amenajat, copiii sunt de-a dreptul incantati, e o adevarata nebunie acolo, vazandu-i pe pitici in patru labute cum dispar prin tuburile colorate, iar parintii impacientati, strigandu-si copiii si directionandu-i spre una dintre iesirile din labirintul colorat...:)))
Cam asa am facut si noi...ba mai mult, in disperare de cauza ca pierdem urma piticului, care se deplasa cu o viteza uimitoare, am intrat si eu in labirintul de tuburi dupa pitic, recuperandu-l, intr-un final...:)
E destul de periculos pentru copiii mici, pentru ca pot ajunge imediat la nivelurile cele mai inalte si mie, una, imi e frica, inca, sa il las pe piticul meu de 1 an si 9 luni sa se dea singur pe un tobogan atat de mare si intortocheat.

iata cum ne-am distrat:







5 comentarii:

Dana Ghinea spunea...

E tare dulce piticul tau! Ador poza cu el iesind din tobogan, are o mutrita de parca ar fi descoperit sensul vietii in tubul ala :)

tZU spunea...

ms frumos, Danutu.. chiar asa a si fost..a fost o adevarata revelatie pt el tubul acela..:) puuuuuuuuuup

dfs spunea...

Foarte frumoase fotografiile. Si locul de joaca este de apreciat. Experienta minunata pentru copiii de varste mici.

sky expert spunea...

Foarte interesant. Se pare ca cineva se ocupa in sfarsit, de sectorul 4. Felicitari!

Adina spunea...

Un loc de joaca foarte special.