Faceți căutări pe acest blog

2 iunie 2012

S-a lansat CASHCOW - primul site de cashback din Romania

De ceva vreme asteptam sa se lanseze si in Romania un site de acest gen..ce-i drept, au tot aparut zeci de site-uri care ofera vouchere de reducere la diferite servicii / produse, dar nu aparuse inca un site care sa ofere reduceri efective (in diferite procentaje) la diferite magazine - pe scurt celebrele "cupoane de reduceri" pentru care sunt innebuniit americanii si pe care le cauta cu disperare.


CASHCOW reprezinta primul astfel de site de cashback din Romania, care functioneaza dupa un sistem foarte bine definit si foarte simplu: Cumperi si primesti banii inapoi!






Ei bine, cum functioneaza? este extrem de simplu!

  1. in primul rand trebuie sa ai un cont. Inscrierea este gratuita!
  2. in al doilea rand, trebuie sa fii cumparator online. Reducerile sunt valabile exclusiv pentru achizitiile in sistemul online.
  3. Cumperi online (fiind logat pe cashcow) si, la fiecare achizitie, vei primi niste bani inapoi!!! - o anumita suma in functie de procentajul oferit de fiecare magazin/brand participant in sistem. Sunt magazine care ofera chiar o reducere de 10% prin Cashcow, ceea ce nu e de ici de colo!

Ceea ce imi place la acest nou sistem este aceea ca nu esti conditionat sa achizitionezi un anumit produs sau serviciu, ci te bucuri de o mare libertate de alegere a produselor/serviciilor din cadrul unui anumit magazin!
Asadar, Cashcow reprezinta o vacuta buna de muls pentru acei care cauta sa beneficieze de reduceri la cumparaturile pe care le efectueaza in sistemul online!

Cumparaturi cu spor si cashback! :)

2 comentarii:

claudia_mami spunea...

nteresnt ,nu fac deobicei cumparaturi online dar o sa trag cu ochiul pe saitul lor.

Unknown spunea...

Cel mai generos site de CashBack din Romania este SellADeal.ro