Faceți căutări pe acest blog

10 aprilie 2011

Remedii pentru colici - testate pe Gogo

ce am folosit eu pentru Gogo si a dat roade:
  •  INFACOL
  • tratament homeopat
Eu i-am dat lui Gogo o luna Infacol, apoi am trecut pe remedii homeopate (la sfatul excelent al nasei lui Gogo), care sunt foarte bune, sunt naturale, au efect si costa extrem de putin (in jur de 10 ron flaconul cu granule, care te ajunge o luna, cel puțin).
Ce a folosit eu: COLOCINTHYS CH 5 si CUPRU METALIC CH 5. Fiind remedii homeopate, nu se ating cu mana si nu se administreaza in lingura de metal. Nu te speria de denumiri, sunt numai si numai din plante. Eu le comand prin telefon la farmaciile NATURALIA (Bucuresti). E posibil sa se gaseasca si in alta parte. Bune bune.
De asemenea, cand nu mai gaseam alta solutie, este magic FOEHNUL. Face minuni (se pare ca zgomotul le aduce aminte bebeilor de sunetele din burtica si ii calmeaza pe loc).

5 comentarii:

tZU spunea...

Nu utilizaţi remediile homeopatice decât în urma consultării medicului specialist!

Raluca spunea...

Am administrat fetitzei mele, cu foarte bune rezultate, impotriva colicilor, Gripe Baby Water. Ii dadeam 2,5 ml de 2-3 ori pe zi, obligatoriu o doza seara, inainte de culcare. Dupa 20 min era vizibil efectul, bebelusha mea se linistea. Este un sirop natural, pe baza de ulei volatil din seminte de marar. Insa, un singur lucru ma retine, in a-l recomanda cu caldura ... faptul ca printre excipienti sunt si parabenii. Dar analizand balanta beneficiu/risc am considerat ca pentru o perioada scurta i-l pot administra fetitzei mele. Din fericire, colicile au durat doua luni.

tZU spunea...

Multmumesc, Raluca, pentru idei.

Anca Diana spunea...

la noi a functionat Infacolul, insa am auzit si de Debridat recomandat de medic unui bebe prieten... eu n-am indraznit

Anonim spunea...

Debridat ne-a recomandat si noua..de la policlinica..:), dar pentru regurgitari dese.. i-am dat o zi si dupa am renuntat..nu m-a convins