Faceți căutări pe acest blog

17 august 2013

Idei nastrusnice si originale de CADOURI pentru BUNICI

Imi place sa daruiesc cadouri..imi place chiar mai mult decat sa le primesc..intotdeauna cand fac un cadou stau si ma gandesc zile in sir, incercand sa ma pun in pielea persoanei respective si sa ii ghicesc gandurile cu prvire la ce si-ar dori sa primeasca..
Imi place sa ofer cadouri originale, cadouri asupra carora sa imi las un pic amprenta, cadouri personalizate in functie de destinatarul acestora.
Bunicii merita toata dragostea si atentia noastra pentru ca exista si fac copilaria mai frumoasa nepoteilor lor. Ajunsi la o anumita varsta, ii incanta mai putin cadourile "materiale", fiind mult mai impresionati de atentii si cadouri de suflet, care sa le arate dragostea si atentia acordata lor.

Iata cateva de idei de CADOURI nastrusnice pentru bunicii care isi adora nepoteii:

1. Magneti de frigider personalizati. Cu aceasta idei, cu siguranta nu vei da gres. Noi am daruit bunicilor lui Gogo astfel de mangeti si au fost, pur si simplu, incantati.
 

 



2. Tablou canvas  - poti alege orice culoare doresti, poti compune tu un mesaj sau il poti personaliza cum doresti






3. Daca sunt niste bunici mai "moderni", personalizeaza-le telefonele / laptopul cu invelisuri speical create, individualizandu-le prin iamgini cu mult iubitul nepotel / mult iubita  nepotica.


 



4. Un ceas de perete personalizat inveseleste oricare incapere. De cate ori verifici ora, cineva drag iti zambeste si iti aduce bucurie.
 
 
 
 
 
5. Carti de joc personalizate. Un set de carti personalizate cu fotografii va deveni, cu siguranta, un cadou de neuitat.
 
 
 
 
 
 Ideile sunt inspirate de pe site-ul kodaksmart.ro, unde puteti afla mai multe detalii despre costuri, dar si alte idei de cadouri de suflet pentru cei dragi.


6. o sedinta foto, cu dragii lor nepotei, cu tema de Craciun! Pentru cei din Bucuresti, il recomand cu mare drag pe Alex Melente Photographer! Lucreaza extraordinar cu copiii, toti piticii il indragesc din prima! Pentru a va convinge de talentul lui, intrati pe site-ul lui sau pe pagina de Facebook (unde deruleaza si o promotie, zilele acestea).



 
Voi ce idei mai aveti?

3 comentarii:

Nicu Durla spunea...

Sunt foarte frumoase produsele, preturile putin prea mari pentru Romania dar vorba aia merge si asa.

Teodora spunea...

Ne bucuram ca ti-au placut cadourile personalizate de la www.Tiparo.ro! Te mai asteptam atunci cand ai nevoie de idei creative si originale de cadouri pentru cineva drag. :)

Unknown spunea...

Un cadou potivit pentru bunici constider ca ar putea fi o icoana… Iar daca vrei una pictata un om cu o energie pozitiva deosebita si o experieta in pictura bisericiasca de peste 18 ani poti intra pe linkul de mai jos.
https://www.facebook.com/icoane1/