Faceți căutări pe acest blog

16 august 2013

ClinicBouquet.ro - Primul portal de sanatate transfrontaliera

Micul meu Gogoshel are acum 3 ani..ii va implini in cateva zile..Slava Domnului, pana acum nu am avut probleme de sanatate..cateva mici raceli, una-doua enteroviroze si cam atat..
 
 
 
 
Vazand atatea cazuri triste cu din ce in ce mai multi copii (bebelusi chiar) care sufera de boli necrutatoare, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ceea ce am..
Nu pot, insa, sa nu ma gandesc, daca Doamne fereste, as primit o veste necrutatoare: ce voi face? cum ma voi organiza? la cine voi apela? O astfel de veste iti darama universul, ti-l distruge din temelii si trebuie sa ai o mare putere ca sa te poti mobiliza, ca sa poti actiona.
Lunile trecute am aflat, la fel, de cazul unui coleg indepartat, a carui fetita a fost diagnosticata cu leucemie..din fericire (daca se poate spune asa), bietul om a reusit sa puna un intreg mecanism in functiune si sa isi duca fetita la tratament in Germania, in nici mai putin de 1 luna..a fost o lupta in abis, o cautare in neant, dar a reusit..si nu pot sa ma intreb, daca mie mi s-ar intampla asa ceva: eu ce trebuie sa fac? care sunt pasii? unde sa sun, unde sa ma duc mai intai? cum voi reusi sa gasesc rapid o clinica adecvata?
 
...
 
Iata, insa, ca unii oameni si-au pus deja aceasta intrebare si au venit in ajutorul parintilor (si nu numai), prin crearea unui portal clinicbouquet.ro, care adauga un sprijin nesperat (si gratuit) pentru cei care trec prin astfel de cumpene ale sortii. De ce? Pentru ca te ajuta sa gasesti solutii, de ghideaza si iti arata pasii de urmat.


 
Prin cateva clickuri, poti descoperi aici detalii despre clinici din Romania si din strainatate unde poti apela, in functie de afectiunea / boala de care suferi. Gasesti rapid clinica sau spitalul de care ai nevoie, din Romania sau din Europa cautand dupa urmatoarele criterii: specialitate, tara, judet/oras, privat/stat.
Mai mult, inregistrandu-te pe acest portal, poti transmite o cerere de programare direct la clinica pe care o doresti sau poti solicita mai multe informatii.
Si ce e mai important, tot pe acest portal afli informatiile privind costurile care te asteapta, fiind incluse specificatii privind o posibila decontare din partea Casei Nationale  de Asigurari de Sanatate (CNAS). Astfel, stii din start daca respectiva clinica privata are contract cu CNAS.
Pe acest plan, dragi mamici, va reamintesc ca, pe baza biletului de trimitere (acela roz) de la medicul de familie, oricare ar fi el, (cabinet individual sau afiliat unei clinici private sau unui spital de stat) puteti beneficia de consultatii gratuite in clinicile private. Cu o singura conditie - medicul pediatru respectiv sa lucreze cu CNAS!
In plus, tot pe acest portal gasiti o multime de informatii despre premiere medicale, stil de viata sanatos etc.


 
Dragi mamici, eu va doresc din suflet sa nu trebuiasa sa apelati la acest portal decat pentru eventuale analize / controale de rutina, dar, pentru orice eventualitate, keep in mind ca acest ajutor exista si recomandati-l cui, din nefericire, are nevoie! 
 
Ii gasiti si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ClinicBouquet.
 
Felicitari, clinicbouquet.ro, pentru acest demers!

Niciun comentariu: