Astazi i-am pregatit ficatei de pui cu ciupercute Champignon in sos de smantana, totul aromat cu usturoi, ceapa, busuioc/cimbru (dupa placul piticilor) si putina verdeata.
Ce am folosit eu
ficatei de pui de tara
6-7 ciupercute Champignon
ceapa, usturoi, smantana, putin unt, busuioc, marar si patrunjel
Initial voiam sa ii pregatesc totul la cuptor (nimic nu se compara cu aroma cuptorului), dar aveam deja ficateii preparati la aburi anterior, asa ca, de data asta, i-am pregatit la aragaz.
Am fiert ciupercutele cu ceapa in putin unt (si am adaugat ulterior foarte putina apa, pentru ca si ciupercile isi lasa apa lor)..
ulterior (dupa ce apa a scazut si ciupercutele si ceapa au fiert) am asezonat cu condimente si am adaugat smantana (eu nu sunt adepta sosurilor pe baza de faina)..si a iesit un fel de ciulama pentru pitici..foarte gustoasa..
La final am adaugat ficateii deja preparati si am servit piticotului la masa..
2 comentarii:
suuuuper bun! am incercat!;)
dada she she
ma bucuuuur!!!! pup, dada she she :)
Trimiteți un comentariu