Faceți căutări pe acest blog

18 ianuarie 2012

Analize gratuite la clinica ANIMA

Va povestisem anterior cum Gogo a beneficiat de o consultatie pediatrica gratuita in cadrul clinicilor ANIMA, prin intermediul cardului SENSIBLU Kids.



In urma consultului respectiv, pediatrul a decis repetarea unor analize de sange: o lista luuunga cat o zi de post, printre care si unele analize neacoperite de Casa de Asigurari (25-OH-vitamina D si 1,25-(OH)2-Vitamina D3), care ne-ar fi costat undeva pana la 400 Ron!!!
Astazi, cand am dus fiola de sange (ca sa nu il mai intepam de 2 ori in aceeasi zi) la clinica ANIMA pentru analizele specifice privind vitamina D mentionate mai sus (ii recoltasem de dimineata sange pentru restul celorlalte analize de pe lista la o alta clinica unde dispune de gratuitate) am avut marea placere si surpriza sa aflu ca...nu mai trebuie sa achitam NIMIC!!!
de ce? conform celor de la receptie, analizele de sange ar fi intrat in promotia de care am beneficiat prin vizita la pediatrie gratuita (pentru ca ar fi fost recomandate de pediatru)..plus ca Gogo este si inscris ca pacient de medicina de familie in cadrul clinicii ANIMA... daca am fi stiut, ii faceam din start toate analizele recomandate la ANIMA, nu ne-am mai fi plimbat din clinica in clinica...
yupeeee...si uite asa am economisit o multime de banuti...:)
Sa speram acum ca rezultataul analizelor va fi unul multumitor!

Asadar, daca va decideti sa beneficiati de promotia valabila pe tot parcursul anului prin cardul SENSIBLU Kids si pediatrul va recomanda analize, intrebati daca acestea vor fi acoperite de promotia in cauza.

In alta ordine de idei, Gogo a fost cel mai cuminte copil in timpul recoltarii analizelor...nu s-a speriat deloc, nu a plans, din contra, era atent sa vada ce se intampla cu manuta lui, ba s-a si conversat cu asistenta...asta ca sa infirm inca o data mitul "chinuitului" copilului la analizele de sange...


4 comentarii:

Gabi spunea...

Buna, ti-am mai scris si la celalalt articol cu analizele gratuite la Anima, dar te mai intreb si aici: ptr analize gratuite este suficient sa fie copilul inscris la un medic de familie de la Anima?
Multumesc.

tZU spunea...

da, aceasta este prima conditie. a doua esta ca mdeicul de familie sa iti dea trimitere pentru analize (foarte multe sunt gratuite)..daca vreti analize specifice, atunci aveti nevoie de un bilet trimitere pt respectivele analize de la medicul pediatru, tot din anima. noi asa am procedat, am facut unele analize gratuite (din ceea ce a fost de competenta medicului de familie), iar altele au fost gratuite (prin recomandarea pediatrului din anima).

Diana spunea...

Buna....cum as putea sa-mi inscriu baietelul la un pediatru din cadru "Anima"?pt k eu nu sunt deloc multumita de pediatra mea:(

tZU spunea...

Buna! eu nu am piticul inscris la pediatru la Anima, ci este inscris la medicina de familie..daca exista medici pediatri care lucreaza cu CAS, poti merge gratuit la consultatii la pediatrie, pe baza trimiterii de la medicul de familie. poti, eventual, sa ii faci un abonament la Anima si astfel va beneficia de consultatii de medicii specialisti, printre care si medicul pediatru. Eu am mmai fost cu piticul la pediatru la Anima achizionand vouchere (Anima scoate destul de des oferte cu reducere la consultatii) sau cu trimitere de la medicul de familie, daca medicul pediatru respectiv lucreaza cu casa de asigurari. sper ca ti-am fost cate de cat utila.