Faceți căutări pe acest blog

17 decembrie 2011

Jucarii testate de Gogo (1-2 ani)

 
La capitolul jucarii, din cele testate de micul Gogoshel si care i-au placut foarte mult, enumeram:

1. pe locul 1 se afla o casuta magica (asa o numesc eu PS. la noi, fiecare jucarie are numele ei), care ii stimuleaza imaginatia si eforturile si de care nu se va plictisi pana nu va reusi sa introduca fiecare forma la locul potrivit..din pacate, fiind primita de la un alt copil mai mare si foarte darnic, nu stiu care este firma producatoare, dar jucarii de acest tip se gasesc in multiple variante..pana la momentul actual, mi se pare jucaria suprema!




 2. premergatorul  Vtech, dar de la acesta prefera doar centrul de activitati detasabil, nu premergatorul in sine...noi l-am primit, dar daca ar fi fost sa il achizitonam, m-as fi gandit de 2 ori..



3. Cartile. Ma bucur ca, desi nu are inca rabdarea sa ii citesc o poveste, ii place foarte mult sa rasfoiasa tot felul de carti, cu precadere cele de dimensiuni mici si cu multe imagini. Ii place foarte mult aceasta cutie inauntrul careia se gasesc 9 carticele mici si frumos colorate, in editie bilingva. Le rasfoieste in timpul mesei si asa are o preocupare (si papa tot), dar si a invatat, pana acum, sa deosebeasca in imagine cainele, pisica, rata, calul etc.



4. Cuburile!
Mosul bunicilor a sosit mai repede si i-a adus lui Gogo o masuta cu scaunel si cuburi superba de la eccofier!  -peste 18 luni. Cuburile sunt foarte usor de manevrat si ii vor dezvolta imaginatia si indemanarea!  -sa speram..:D
PS. adora aceasta masuta cu cuburi si a fost una dintre cele mai bune investitii!


5. Orga muzicala cu microfon, care, chiar daca e recomandata copiilor peste 3 ani, ii place foarte mult! - cadou de la Mosul bunilor in cizmulite..:))) Ii place atre mult sa cante la microfon si sa se auda testand sunetul: "doi-doi" :)



6. Cuburi de lemn - abia acum, dupa 1 an de zile a inceput sa fie mai interesat de ele



7. puzzle pt copii de la 1 an


Dar jucariile preferate ale micului Gogoshel raman ustensilele de curatenie! :)

2 comentarii:

Unknown spunea...

Acel set de carticele il avem si noi si ii plac tare mult, numai ca una dintre carticele s-a pierdut :(. Anul acesta i-am luat de la Bookfest, de la editura Litera Mica o serie de carti pentru 1+ si 2+ care ii plac foarte mult, cu notiuni opuse, meserii, unde traiesc animalele. A invatat foarte multe din carticica "bun-rau", si copilul cuminte din carte m-a salvat in multe situatii . De asemenea, ii este foarte drag sa se joace cu cartile, ceea ce ma bucura.

Anonim spunea...

Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
just wondering if you get a lot of spam responses? If
so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest?
I get so much lately it's driving me insane so any support is very much appreciated.

Also visit my web site - folije