Faceți căutări pe acest blog

27 august 2011

Motz Party - GoGo style

Astazi a fost petrecere mare: Mihai-Alexandru aka pentru apropiati Gogoshel a fost moţat!


mama a pregatit cu mare constiinciozitate tavita de moţ!



banutzul de argint din 1913 primit in dar de la bunii din inima Oltului - pe care bunii din inima Moldovei vor lipi cu ceara topita dintr-o lumanare de Inviere, părul micuţului moţat, asa cum spune tradiţia.


ce se intampla oare?


prima prima oara m-am infipt in Putin (cartea).. dar a fost prea grea pentru mine sa o ridic (Putin ramane Putin..:)) si m-am orientat spre altceva: o masinuta rosie (care a ajuns pe tava in ultimul moment)


si seringa....:) o sa devin un doctor faimos!!!


mai fac o incercare cu Putin..


totusi, trebuie sa avem grija si de imaginea noastra...:)))



deci...daca ar fi sa ne ghidam dupa tavita magica: Gogo va deveni un doctor faimos (era ditamai seringa acolo)..:), care va conduce o masina rosie si va fi foarte preocupat si de look-ul sau (sa isi va deschide in paralel si un salon de frizerie)... si va avea el ceva de impartit cu Putin....:D



Revenind la lucruri mai serioase, astazi cand am suflat (cu imputernicire de la Gogo) in lumanarea de pe tortul de un anisor, mi-am permis sa imi doresc eu ceva pentru el si primul lucru care mi-a venit in minte (in afara dorintei de a fi sanatos) a fost acela de a fi sadit Dumnezeu in fiinta lui acele lucruri necesare a deveni - asa cum spune o rugaciune ortodoxa a parintilor pentru fiii lor - folositor comunitatii in care va trai, oricare ar fi ea.


La multi ani, Mihai-Alexandru!!! pupa-te-ar mama de viitor doctor!!! :)))

Un comentariu:

Anonim spunea...

foarte emotionant si sa dea Dumnezeu sa devina un om intelept asa cum ne dorim cu totii pentru minunile noastre