Faceți căutări pe acest blog

7 noiembrie 2013

Lista de cadouri pentru Craciun - pitic de 3 ani

Se apropie cu pasi repezi Craciunul..simt mireasma usor usor, desi ne mai bucuram, inca, de zile insorite si calduroase..Gogo (3 ani si 2 luni) a intrat si el in atmosfera de Craciun..Stie ca Mosul ii va aduce un cadou, are deja o lista intreaga pregatita, de altfel..se pregateste intens, in fiecare zi, sa ii scrie o scrisoare in care ii va cere Moshului, cum stie el mai frumos si convingator, cadoul mult visat..
Ba, mai mult, spunandu-i ca trebuie sa ii ofere si el ceva Mosului, astazi a inceput sa exerseze la pictura, pentru a-i oferi acestuia, la schimb, un cadou...iata ce a iesit:
 
 
 
 
Desi eram convinsa ca Gogo este anti-talent la desen (de altfel asa a si fost pana acum), m-a surprins astazi cum a reusit el, de unul singur, sa pastreze conturul..in conditiile in care pana acum, orice opera de arta a lui reprezenta, in fapt, o mazgalitura si atat..(ca sa fiu sincera, i-am dat o mana de ajutor la globuletul galben, dar restul, este strict opera sa)..
 
Si daca tot suntem pregatiti pentru sosirea Mosului (poezii si cantece stim o multime, ba mai rupem si vreo 2-3 cuvinte in engleza si germana, ce mai, poliglot de-a dreptul) vine acum lista lunga de dorinte:
Pe primul loc se afla, citez: "o masina de pompieri cu scara si cu furtun si cu pompier care stinge focul si cu elicopter care salveaza oamenii din apa"..cam asta si-ar dori piticania mea (probabil a vazut setul intr-un magazin de jucarii si a retinut toate detaliile)..
 
 
http://bit.ly/1cYW6N8
 
 
 
 
Imediat dupa primul loc urmeaza "o macara care se ridica sus-sus-sus", urmata la mica distanta, in ordinea preferintelor, de un "excavator pe senile" si betoniera care i-a disparut de la gradinita..
 
 
http://bit.ly/1fmMIEn
 
 
 
http://bit.ly/1fmOvth
 
 
http://www.emag.ro/bigboystoys-macheta-metalica-betoniera-renault-kerax-bbt-j368/pd/E3BGW0BBM/
 
 
Si ca tabloul sa fie complet, cartea cu 1000 de camioane si vehicule mari..bineinteles...:) pe asta am rezolvat-o rapid (e si in promotie si cu livrare gratuita de la Libris).
 
 
http://bit.ly/1cGPDud
 
 
Si bineinteles, cam tot ce vede in reclamele de pe canalele de desene animate..
 
Tragand linie, oricat am incercat eu sa ma tin departe de Lego pana in prezent, se pare ca pana la urma tot la el ajungem..nu vreau sa ii iau jucarii de dimensiuni mari (am vazut si macara mare si masina de gunoi mare etc, dar nu mai avem loc de jucarii prin casa si mi se par mult mai haioase si utile cele mici) mi s-au parut scumpe, pentru ca eu credeam ca lego inseamna doar cuburi simple si nu intelegeam ce e toata nebunia asta cu vanatoarea de reduceri pentru Lego...
Mamici care aveti Lego, merita investitia in aceste jucarii? stiu ca odata porniti pe acest drum, nu vom mai putea da inapoi..pe de alta parte, stiu copii care si la 8-9 ani, tot pasionati de Lego..


Va sugerez sa urmariti magazinele online de jucarii, care vor participa, cu siguranta, la Black Friday la sfarsitul lunii, cu mari reduceri la jucarii. Ca si anul trecut, vor fi reduceri de pana la 90% la: Bestkids, Noriel, eMag, Elefant etc. Eu am pus deja ochii pe jucariile dorite de Gogo si pe 29 noiembrie voi fi profita de reduceri, ca la pret normal, pretentiile lui Gogo mi-ar dezechilibra rau bugetul..:)

 
 
 
 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pana in 6 ani cele mai potrivite sunt piesele lego Duplo (mai mari ca marime si mult mai potrivite varstei). Clar, seturile Lego sunt o invesitie buna, insa tu vrei sa incepi direct cu 752 de piese mici potrivite pt baieteii de 7 ani! :)) Cam mare saltul! Baiatul meu are 4 ani jumatate si inca ii mai cumpar ocazional cate un set Lego Duplo, e in continuare pasionat de construit. Daca baatului tau ii place statia ed pompieri iti sugerez masina de pompieri (Lego Duplo) cu alarma, e mai potrivita verstei.

cado spunea...

"o masina de pompieri cu scara si cu furtun si cu pompier care stinge focul si cu elicopter care salveaza oamenii din apa" cam acestea sunt si cadourile la care viseaza... sotul meu... asa ca, te rog mosule, sa tii cont ca noi, chiar daca avem o fetita, iubim si jucariile de baietei si... avem si un baietel putin mai mare pe care il cheama Tati