Faceți căutări pe acest blog

7 septembrie 2013

Buzzer - un nou job pe piata: testeaza GRATUIT produse cu BUZZStore!

Esti sociabil si mereu in cautare de nou? Doresti sa afli primul despre cele mai noi produse si servicii aparute pe piata din Romania? Doresti sa te numeri printre primii care testeaza aceste produse si servicii si, ulterior, sa impartasesti opinia ta (oricare ar fi ea) si celorlalti?
Iata cea mai noua oportunitate aparuta: inscrie-te in comunitatea BUZZstore si primești gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse și servicii.
Nu trebuie neaparat sa detii un blog, iti poti exprima opinia inclusiv prin intermediul site-urilor de socializare..ideea este sa fii lider de opinie în grupul tău si sa prezinti credibilitate in cercul tau de prieteni..
Cum functioneaza? BUZZstore functioneaza ca un institut virtual de cercetare pe baza de sondaje de opinie, doar ca de data aceasta, opinia pe care o vei exprima se va baza pe o experienta adevarata, formata in urma testarii reale a produsului / serviciului supus dezbaterii! Părerea ta contează pentru dezvoltatorii de produse și servicii!
 
 
Asadar, ce mai astepti? Inregistreaza-te in comunitatea BUZZstore si inscrie-te in campaniile care iti fac cu ochiul!
Ca sa fii la curent cu cele mai noi campanii, da like paginii de Facebook BUZZstore Romania!
 
 
 
 
BUZZstore se adreseaza, in aceeasi masura, si companiilor care formeaza oferta pe piata:
Astfel, daca lansezi un nou produs pe piata, sau vrei sa cresti un brand intr-o categorie de produse si stii cat de important este sa ai de partea ta avocati ai brandului in cadrul retelelor de socializare, adauga acum in mix-ul tau o campanie de marketing participativ prin intermediul BUZZStore!

Niciun comentariu: