Faceți căutări pe acest blog

27 aprilie 2013

Gogo si tableta...la 2 ani si 8 luni

De vreo 2 luni am achizitionat o tableta pentru Gogo..ne doream de mult timp sa cumparam una..mai ales sotul..o tableta pentru copil..
stiu ca e indicat sa ii tinem pe copii cat mai mult timp departe de televizor, calculator si alte gadget-uri dar traim intr-o lume informatizata si nu putem sa respingem inovatia...cel mai bine e sa existe moderatie in toate si sa extragem numai lucrurile bune din acestea..
 
Sa revenim la tableta..Avem un Asus Google Nexus 7 inchi..sunt extrem de multumita de ea..eu nu ma pricep foarte bine la detaliile tehnice, dar un review complet gasiti pe acest site, foarte bine documentat, de altfel, si pe care il recomand cu drag..mai ales pentru ambitia creatorului lui (daca veti avea rabdarea sa cititi povestea lui veti ramane de-a dreptul impesionati).
 
 
http://bit.ly/1wAjqIz
 
 
 
Revenind la tableta..vreau sa subliniez ca sunt de-a dreptul socata de cat de bine si de repede a deprins un copil de 2 ani si 8 luni indemanarea de a lucra cu o tableta..Tati i-a descarcat cateva aplicatii educative, foarte dragute: puzzle-uri, numere, alfabetul, animalele etc etc iar Alex se descurca singur de minune..
 
Eu nu sunt cucerita de tableta, ca gadget...prefer tastatura, asa cum am deprins de prima data, la o varsta muuult mai tarzie, tainele calculatorului...
 
Voi ati achiztionat gadget-uri pentru piticii vostri?

Niciun comentariu: