Faceți căutări pe acest blog

30 aprilie 2013

Fitzi - o printesa in devenire

 V-ati pregatit?
Pe 11 mai, la ora 10:00, pe Disney Junior va avea loc premiera serialului Sofia I!
E povestea minunata a unei fetite obisnuite care invata sa devina o adevarata printesa!

Sunt absolut convinsa ca fetita mea Izzie Lizzie va fi foarte incantata, mai ales ca déjà si-a luat in primire tiara!
 
 
 
 
Si totusi…de ce isi doresc toate mamele ca fetitele lor sa devina printese?
Am fost si suntem trei fete la parinti! Exact ca in povestile copilariei noastre, cand regele intelept si-ar fi dorit, poate, un urmas care sa-i duca numele mai departe, insa, caruia Dumnezeu i-a harazit 3 fete cucuiete…printesele lui tata!
Copilaria noastra a fost una ca de poveste! Desi, in primii ani petrecuta in vremuri mai grele, cu usoare lipsuri poate (pe care doar parintii le resimteau), copilaria noastra nu are sfarsit! Avem cu toate copii la randul nostru, insa, ne simtim si suntem in continuare copii! Parintii au stiut mereu sa ne educe intr-un spirit nobil, desi sunt nascuti si crescuti pe dealurile verzi de poveste ale satului moldovenesc. Tatal meu a pornit la propriu de la opinca (singura lui poza din copilarie infatiseaza un copil fericit, incaltat cu frumoasele opinci pe care numai la muzee le gasesti), cu ochi mari, verzi in care puteai vedea ambitia unui OM care avea sa ajunga OM mare!
 
Asa am invatat de mici ca, desi nu provenim cu totii din familii de renume, cu situatii materiale excelente, ca, desi nu ne nastem cu totii in palate, ca desi nu ne curge tuturor prin vene "sange albastru", putem dobandi o atitudine regala, printr-un comportament regal…putem deveni printi si printese!
Asa am crescut 30 de ani in acest spirit al omului care stie ca in viata reala nu doar numele iti confera privilegiul regal de a fi apreciat de cei din jur…ci, poate, mai presus de orice, chiar modul in care tu iti construiesti atitudinea fata de lume! Si tot asa as vrea sa imi cresc copiii!
Din toate cele trei printese de acasa, eu sunt singura care are fetita! Mica printesa Izzie Lizie! Am proiectat in ea tot ceea ce sunt eu astazi ca om si tot ce mi-ar fi placut sa am in plus! Stiu sigur ca va fi o adevarata printesa, pentru ca ii voi insufla toate calitatile necesare. O sa o invat tot ceea ce trebuie sa stie o printesa:
- sa respecte oamenii de langa ea, dar si animalele si lucrurile!
- sa isi respecte corpul, mintea si sufletul!
- sa viseze cat mai sus, dar sa nu uite ca poate ajunge acolo numai prin munca!
- sa traisca liber si frumos, dar sa nu altereze niciodata libertatea celuilalt!
- sa priveasca mereu in ochi omul cu care vorbeste!
- sa citeasca si sa calatoreasca cat mai mult!
- sa traiasca din plin fiecare clipa!
- sa zambeasca mereu, orice ar fi!
Si…sa iubeasca!
 
Gogo si Fitzi - printolinii Baby Gogoshel, la botezul celui de-al treilea print al blogului - verisorul Nicholas
 
 
 
Serialul TV Sofia I - un serial animat fermecător, plin de muzică, pentru întreaga familie - va fi lansat la începutul lunii mai pe Disney Junior, sâmbătă, 11 mai, la ora 10:00.

 
 
 
 
Prin intermediul serialului de desene animate ”Sofia Întâi”, Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu de aspectul exterior, ci mai degrabă de valorile interioare, de modul în care relaționează cu oamenii. Prințesa Sofia le transmite micuților telespectatori, în stilul său plin de sensibilitate, că și ei pot avea un comportament ”regal”, fiind suficient sa dea dovadă de amabilitate și respect față de cei din jur și să îi întâmpine cu inima deschisă.
 
Mai multe informaţii puteţi găsi pe website-ul www.disneyjunior.ro!
 

Niciun comentariu: