Faceți căutări pe acest blog

2 martie 2013

Topul jucariilor 0-2 ani (versiunea Gogoshel)


La capitolul jucarii (din cele cumparate, nu inventate), prefer sa aleg jucarii educative! - cel putin pana va creste si va avea el pretentia sa-si aleaga singur ustensilele de joaca...

Asadar, dintre jucariile in cele testate de micul Gogoshel si care i-au placut foarte mult, enumeram:

1. Pe locul I in topul actual al preferintelor micului Gogoshel se afla Cuburile! Mosul bunicilor i-a adus lui Gogo o masuta cu scaunel si cuburi superba! Cuburile sunt foarte usor de manevrat si ii vor dezvolta imaginatia si indemanarea! -sa speram..:D


 
 
PS. adora aceasta masuta cu cuburi si a fost una dintre cele mai bune investitii, pentru ca o are deja de 1 an si jumatate si inca nu s-a plictisit de ea. Noi am cumparat-o online, de pe Jucarii-Online.EU, unde am gasit-o la o promotie foarte buna, de Craciun.
2. Cartile. Ma bucur ca, desi nu are inca rabdarea sa ii citesc o poveste, ii place foarte mult sa rasfoiasa tot felul de carti, cu precadere cele de dimensiuni mici si cu multe imagini. Ii place foarte mult aceasta cutie inauntrul careia se gasesc 9 carticele mici si frumos colorate, in editie bilingva. Le rasfoieste in timpul mesei si asa are o preocupare (si papa tot), dar si a invatat, pana acum, sa deosebeasca in imagine cainele, pisica, rata, calul etc.
 


3. Pe locul 3 in topul actual al preferintelor micului Gogoshel se afla titirezii Beyblade (cu tot cu arena). Cunoscatorii vor ridica putin din sprancene, in conditiile in care astfel de jucarii sunt recomandate undeva dupa varsta de 8 ani..si atunci, cum poate un pitic de 1 an si 10 luni sa se descurce cu o astfel de jucarie?! ei bine, poate foarte bine! singur a invatat cum se manevreaza (tragand cu ochiul la copiii mai mari din parc), iar acum este tare mandru cand arunca lansatorul cu mare putere..:) in curand vom participa si noi la concursurile ad-hoc din parc dintre baietii de varsta mai mare..
4. Pe locul 4 se afla o casuta magica (asa o numesc eu PS. la noi, fiecare jucarie are numele ei), care ii stimuleaza imaginatia si eforturile si de care nu se va plictisi pana nu va reusi sa introduca fiecare forma la locul potrivit..din pacate, fiind primita de la un alt copil mai mare si foarte darnic, nu stiu care este firma producatoare, dar jucarii de acest tip se gasesc in multiple variante..pana la momentul actual, mi se pare jucaria suprema pentru piticii cu varste intre 9 luni - 1 an si jumatate!

5. Pe locul 5 este ceva ce isi doreste de mult timp, dar inca nu detine: o masinuta electrica in miniatura. Vezi aici masinute electrice.
Este fascinat cand ii vede pe alti copii si de fiecare data cand mergem pe la locurile de joaca seocial amenjate (cu plata) ne roaga sa il lasam se conduca o astfel de masinuta. Daca va fi cuminte, poate Iepurasul de Paste sau aniversarea de 3 ani ii vor face o frumoasa surpriza..:)
 
Copiii vostri ce jucarii prefera?



 

Niciun comentariu: