Faceți căutări pe acest blog

25 februarie 2013

Dor de verde! Mai Mult Verde!


Vine primavara si cu totii ducem dorul de...verde! Mai mult verde!
Se spune ca, pentru a fi implinit in viata, trebuie sa faci o casa, un copil si sa plantezi un pom..am un camin, am un copil minunat si am plantat cel putin un pom (in livada tatalui meu)..

Imi doresc pentru copilul meu sa creasca intr-o lume mai curata, intr-un Bucuresti nu atat de gri si dezolant, atat de prafuit, murdar si fara mireasma...cu atat mai mult, de cand am devenit mama, constientizez lipsa acuta de spatii verzi din Bucuresti (si nu numai), lipsa de locuri de joaca, de parcuri inverzite unde copilul meu sa poata alerga in voie, sa respire un aer proaspat..

 

Iata ca o echipa de oameni tineri si plini de elan si-a propus sa ne ajute pe noi, parintii, sa lasam moştenire copiilor noştri "cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu numai un cont în bancă şi un apartament cu patru camere" (asa cum ne dorim cu totii). Sunt oameni cu idei, cu initiative, cu proiecte, cu REZULTATE. Sunt MaiMultVerde!
 
Putem ajuta si noi devenind voluntari sau sprijinind aceasta cauza prin donatii sau achizitionand produse promotionale din magazinul online recent lansat MaiMultVerde - un proiect online caritabil, veniturile obţinute din vânzarea tuturor produselor pe care le găseşti aici fiind folosite exclusiv pentru acţiunile de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde.
Ideea magazinului online MaiMultVerde a apărut ca urmare a solicitărilor susţinătorilor care îşi doreau produse personalizate, din materiale prietenoase cu mediul, iar prin achiziţia lor să sprijine proiectele desfăşurate de organizaţie. Produsele puse în vânzare în magazinul online abia lansat sunt de două tipuri: produse promoţionale ale organizaţiei, create special pentru susţinători, şi produse oferite de parteneri care donează între 10 şi 35% din valoarea produsului. Fondurile adunate din vânzarea produselor în magazinul online sunt direcţionate spre acţiunile de împădurire desfăşurate de Asociaţia MaiMultVerde.

In magazinul online gasim idei originale de cadouri pentru a fi oferite celor dragi iubitori de natura: tricouri cu mesaje haioase si profunde (cum este cel din imagine), dar si cosmetice organice, jucării, hăinuţe din materiale prietenoase cu mediul (bumbac organic, in, lână) şi produse de îngrijire pentru bebeluşi (netestate pe animale, fără parabeni, conservanţi), produse de curatenie biodegradabile, fara derivaţi din petrol,cu ingrediente organice. îmbrăcăminte din bumbac organic şi alte materiale naturale, produse hand made etc.



Partenerii magazinului sunt: Organic by Bedroom, Coşul cu jucării, MioBio şi Pifou (primul producător de hăinuţe din bumbac organic pentru bebeluşi din România), antrenorul Valentin Vasile, Chemical  Kemy şi Ramona August, voluntare ale organizaţiei, care au acceptat să doneze între 10 şi 35% din valoarea produselor vândute Asociaţiei MaiMultVerde.


 

Toate produsele pot fi achiziţioante de pe http://shop.maimultverde.ro/, iar livrarea lor în Bucureşti se face prin Tribul (www.tribul.eu), serviciul de curierat pe bicicletă. :)



Niciun comentariu: