Faceți căutări pe acest blog

10 septembrie 2012

Reteta pentru intarirea imunitatii la copii

Eu apelez frecvent la harnicutele albinute care ne ofera o multitudine de minunatii. Tin minte, atunc cand eram mica, mierea de albine reprezenta un adevarat desert pentru noi copiii, un desert natural si mai cu seama, sanatos. Asa ca mi-am propus sa il introduc si pe piticul meu (atunci cand varsta i-a permis) in minunata lume a produselor apicole. 
Pe langa faptul ca as vrea sa ii dau in fiecare zi o lingurita de miere de albine, de obicei in desertul sanatos cu care se rasfata aproape zilnic piticul meu - iaurt cu nuci si miere - am vrut neaparat sa ii administrez piticului meu (2 ani impliniti) urmatoarea reteta pe baza de miere de albine, pentru intarirea imunitatii la copii. 

 
Reteta pe care am incercat-o eu este urmatoarea:

  • laptisor de matca pur 10 grame
  • propolis (nu tinctura, pentru ca aceasta contine alcool, ci propolis glicolic fara alcool ce poate fi administrat si copiilor) - cateva picaturi
  • miere de albine (nu am folosit tot borcanasul, ci cateva linguri, pentru ca am dorit sa fie mai concentrat amestecul)

  • polen crud - cateva lingurite


 
 
 
Din acest amestec ii ofer zilnic piticotului meu cate o lingurita.
 
mai multe detalii despre beneficiile mierii de albine si a altor produse apicole gasiti aici.

PS. daca nu aveti timp sa o preparati in casa, va recomand Borcanul copiilor veseli - un imunostimulator 100% natural, ce conţine: miere, păstură, lăptişor de matcă si vanilie naturală. Are calităţi deosebite de refacere si stimulare a celulelor nervoase. Costa 20,19 ron si beneficiati de TRANSPORT GRATUIT (la orice comanda, indiferent de valoare) de la Bioportal.
 

 

Un comentariu:

albinuta veninoasa spunea...

Momentan copii nu au nevoie de laptisor de matca, dar nu-i strica. Cel mai important pt ei sunt mierea+polen+propolis.
Multumesc pt articol.