Faceți căutări pe acest blog

7 august 2012

Fitzi - Jurnal de 1 an si 2 luni

Ieri, Izzie Lizzie a implinit 14 luni!





9700 grame si vreo 80 de cm de maimutica sturlbatica! Aceeasi greutate ca la 11 luni, din cauza episodului de virus maini-picioare-gura, a caldurii, a faptului ca e inca alaptata...zile in care nu vrea sa pape nimic. Oricum, arata a copil mai mare, falcutele si pulpitele sunt inca la locul lor...

In aceasta luna, Izzie s-a pricopsit cu 2 dintisori in plus, si anume incisivii centrali de sus, aparuti ca din senin si facandu-se rapid foarte vizibili. Acum are 4 dintisori si un zambet minunat de maimutica cu strungareata!
Luna aceasta Izzie a petrecut 2 saptamani de vis acasa, la bunici si strabunici, in Moldova frumoasa, a carei reprezentanta 100% este! Vedeti aici cum s-a distrat de minune cu verisorul Gogoshel!





Inca nu este complet bipeda, dar nici ca se grabeste in acest sens!
A inceput sa execute usoare comenzi : adu-mi sticla de apa, spala-te pe dinti (exerseaza cu o periuta), da-mi pupici, pupa iepurasul, etc, stie/incearca in felul ei sa se incalte cu sosetele sau papucii, stie sa se moteze cu clamite, bentite (desi daca i le pune mami in par, le cam arunca imediat), cu ochelarii mamei, sa foloseasca un pix, o telecomnda, un stilou, o furculita (de plastic), un aparat foto, este in continuare fan pixuri, masinute, carti...si Duck TV.

Incepem inca o luna de vara minunata, plina de evenimente frumoase, dintre care cel mai important este faptul ca Izzie Lizzie va ceda statutul de cel mai mic membru al tribului largit, in favoarea unui minunat strumf, a carui aparitie este foaaaaarte asteptata!

Niciun comentariu: