Faceți căutări pe acest blog

12 iunie 2012

FasTracKids - un program educational un pic altfel, pentru copiii intre 6 luni - 8 ani

Daca ne intereseaza viitorul copiilor nostri ar trebui ca inca de astazi sa-i facem sa iubeasca tot ceea ce inseamna “a invata”. 
FasTracKids propune un nou sistem educational, complementar celui oferit de gradinita, scoala, printr-o derie de activitati interactive, gandite special pentru a-i dezvolta cele 5 competente cheie necesare in viata: Comunicare, Creativitate, gandire Critica, spirit de Colaborare si Incredere in fortele proprii.







Istoricul Fa sT ra cK id s in Romania
In 2006 un om de afaceri, profesor si parinte in acelasi timp, cauta pentru fiul sau Petru (6 ani), un program educational un pic altfel fata de sistemul traditional. Isi dorea un program care sa-l ajute pe Petru sa se autodescopere, sa capete incredere in el, sa-i stimuleze curiozitatea si creativitatea, sa-i structureze gandirea si mai putin sa-i umple capul cu informatii.
In 2007 acelasi om de afaceri si sotia sa, Mihai si Alina , achizitionau prima licenta pentru franciza educationala Fa sT ra cK id s precum si pe aceea de Area Developer pentru Romania. Deschiderea oficiala a avut loc in martie 2007, iar primul cursant Fa sT ra cK id s in Romania a fost, evident, Petru.
La finalul anului 2010 peste 2000 de copii urmau cursurile Centrelor Fa sT ra cK id s din Romania, iar peste 300 de copii erau deja absolventi ai primelor generatii.


Ce este FastTrackids ?
- Fa sT ra cK id s este numele dat unui set de programe educationale de exceptie adresat copiilor intre 6 luni si 8 ani. Scopul final al tuturor acestor programe este de a transforma dorinta de a descoperi pe care toti copiii o au innascuta, in pasiune pentru invatare
Programa FasTracKids CORE a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 3 si 8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ).
 Fa sT ra cK id s desemneaza in acelasi timp si cea mai mare retea de centre de educatie prescolara complementara din intreaga lume. Franciza FasTracKids este astazi raspandita pe toate continentele totalizand peste 300 de centre.
Reteaua FasTracKids din Romania numara 14 centre in 9 orase ale tarii.


De la ce varsta? Pana la ce varsta?
Programele educationale se adreseaza copiilor intre 6 luni si 8 ani.


Ps. noi ne-am inscris pentru o lectie gratuita pentru micul Gogoshel si vom reveni cu detalii.
mai multe detalii - www.ftk.ro

3 comentarii:

Minodora spunea...

Foarte interesant. I-am contactat si eu pt o sesiune gratuita. Abia astept sa aflu mai multe detalii.

Anonim spunea...

Buna,
Ai fost la FTK? Cum e? Am un baietel de 13 luni si as vrea sa merg si eu c u el. Poti sa-mi spui un pret , te rog :)

Dianne spunea...

Buna! Ai fost la FTK? Am si eu un baietel de 13 luni si as vrea sa merg cu el. Poti sa-mi spui si un pret , te rog frumos :)