Faceți căutări pe acest blog

6 aprilie 2012

Fitzi - Jurnal de 10 luni

iata ce scrie mama ei despre Lizulici la 10 luni:

Şi-am ajuns şi la 10!!! 10 luniţe minunate! E cea mai frumoasă primăvară pentru noi şi prima pentru Izzie Lizzie! 9300 grame şi 75 cm de fetiţă şturlubatică!
O lună plină de veşti frumoase, de soare şi magnolii înflorite!
La capitolul cuvinţele, bifăm: mama, tata, baba, dada, dă-i, dă-i, papa, lala!
La capitolul NU-uri bifăm: nu merge în patru labute (deşi se descurcă minunat la deplasare – stilul omida şi rostogoliri în lanţ); nu merge (deşi stă singurica sprijinită de pat și ținută de mânuțe face timid câțiva pași); nu se ridică singurică; nu are nici un dințişor  J deşi cel mai probabil luna aceasta ne vom pricopsi cu un rozător!
Îi place foarte mult sa cânte (dacă îi cântă mami, imită tonul), îi plac foarte mult cărțile (le mănâncă, la propriu, dar le și răsfoiește filă cu filă) și e înnebunită după gadget-uri. Dacă îi dai un cablu, e cea mai fericită fetiță din lume!
În rest, Lizzie exceleaza la capitolul sociabilitate, place pe toată lumea, zâmbește cu toate gingiile la toți și stă la toți în brațe! Cei mai buni prieteni ai ei sunt verișorul Gogoshel, maimuțica Bubu si domnul Degețel, care nu o lasă niciodată la greu (adică la foame si somnic)!
Spre Motzul de 12 luni înainte!
Pupici de la Lizulici!


3 comentarii:

Mihaela spunea...

aveti o papusica sa va traiasca si sa va bucurati de ea ,cat despre nu-uri ,nici o grija or sa se transforme curand in da-uri,chiar mai repede decat credeti!

tZU spunea...

multumim frumos...asa i-am spus si eu mamei lui Fitzi (Fitzi este nepotica mea, adica verisoara lui Gogo)...nici copilul meu, Gogo, nu s-a grabit sa faca multe lucruri rapid (mers, vorbit etc etc), dar le-a facut perfect din prima..:) eu zic ca asa va face si Fitzi..:)

Anonim spunea...

multumesc frumos, mihaela! aici e mami de Izzie Lizzie! nu-mi fac griji, din contra, ma incanta la maximum stilul ei! le gandeste bine intai si apoi actionează :)) e a mea si ma laud si eu cu ea, deh! zise mami de puiul de cioara!