Faceți căutări pe acest blog

6 aprilie 2012

Consult pediatric de 1 an si 7 luni

Astazi am fost la un consult pediatric la clinica Anima..am fost la doctorita Manda Roxana, pe care o recomand cu tot dragul. Noi am achizitionat vouchere de reducere prin redutti.com, astfel ca am platit doar 20 RON in loc de 100 RON.. Doctorita Manda Roxana nu lucreaza cu CAS, din cate am inteles, asa ca nu putem merge la dansa cu trimitere de la medicul de familie (caz in care consultatia ar fi fost gratuita, asa cum sunt consultatiile la multe alte specialitati).
Foarte multumita! foarte multumita si de doctorita in sine (care l-a "cautat" si in urechi, la propriu..l-a analizat amanuntit, mi-a raspuns la toate intrebarile, l-a masurat, cantarit, ascultat etc etc) si foarte multumita si de concluziile vizitei!
Cu exceptia unei oarecare dermatite atopice (pe care a remarcat-o si dansa), de care stiam de ceva timp, dar pe care am decis sa o lasam in pace, pentru ca nu ne deranjeaza inca prea mult, micul Gogo a demonstrat, iarasi, ca este un copil extraordinar (prin caracterul sau), dar normal, prin caracteristicile sale fizice si psihice!
Iarasi, conform datelor introduse in calculator (pe baza datelor/tabelelor WHO), Gogo este fix PE MEDIE, in tabelul greutate/inaltime/varsta!

unde este punctul rosu, acolo se afla Gogo, conform standardelor WHO..adica fix pe curba mediana! :)



Cu inaltimea se afla peste percentila de 75 - adica in partea superioara (la 1 an si 7 luni are 86,5 cm), iar cu greutatea este pe medie (11,7 kg)..Noi eram un pic ingrijorati pentru ca ni se parea ca nu prea mai ia in greutate (la nastere a avut 3,5 kg iar la 1 an avea 10,4 kg), dar doctorita ne-a linistit spunand ca a luat chiar foarte bine, intrucat in al doilea an de viata, copiii iau foarte putin in greutate!
La fiecare vizita, doctorita Manda Roxana da pacientului un raport de examinare medicala, care cuprinde Istoricul, concluziile examenului, diagnosticul, recomandari si observatii), ceea ce mi se pare excelent! Asa avem si noi, dupa fiecare vizita, ceva palpabil scris, semnat si stampilat in cunostinta de cauza, nu doar vorbe goale de genul "e bine", cum eram pana acum obisnuiti.
Mai citez din raportul de examinare medicala:
"copil cu stare generala buna, afebril, echilibrat pulmonar, abdomen suplu (este foarte suplu, intr-adevar, Gogo, are talie si pulpite de fetita) :), 16 dinti (mai avem de indurat 4 maselute de iesit si gata) :), timpan aspect normal etc etc..."

In concluzie, o recomand cu mare drag pe dr. pediatru Manda Roxana si recomand cu mare drag clinica Anima Copiilor! noi acolo ne simtim ca acasa (mergem de la nastere), cunoastem doctorii, asistentele, receptionerele..:)



 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ma bucur ca ati gasit-o pe dr. Manda Andreea in toane bune. De obicei trateaza foarte rau copii si este nepriceputa. Gasiti mai multe pareri la fel inclusiv pe google. Cred ca este instabila psihic.