Faceți căutări pe acest blog

4 ianuarie 2012

Control anual gratuit la pediatrie in clinicile Anima

Zilele trecute Gogo (1,4 ani) a beneficiat de un nou control pediatric gratuit in cadrul clinicii Anima, despre care am mai scris aici. Pediatra l-a analizat amanuntit, controlul a durat undeva la 30-40 de minute si am fost foarte incantati de profesionalismul ei.
Cum? prin cardul SENSIBLU BEBE!



Daca te pregatesti sa devii parinte sau ai deja un copil cu varsta de pana la 3 ani, Sensiblu si Anima iti ofera:
  • un control anual gratuit la pediatrie in clinicile Anima
  • 12 % reducere la produsele pentru mama si copil,
  • 20% reducere la consultatii

Gogo este inscris ca pacient la medicina de familie in cadrul Anima Copiilor si sunt foarte multumita de serviciile acestei clinici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna! Trebuie sa marturisesc ca sunt foarte impresionata de tot ceea ce faci, scrii, te informezi apoi ne informezi si pe noi la randul nostru. As vrea sa-mi dai si mie cateva detalii referitoare la medicul unde il ai inscris pe piticul tau. Eu am o fetita de 9 luni si vreau sa o inscriu in alta parte tinand cont ca nu sunt deloc multumita de doctorita pe care o are in prezent. De la inscriere pana acum am incercat sa caut ceva " pe langa casa " dar nu am gasit. Anima e destul de aproape de noi.

tZU spunea...

buna! eu l-am inscris pe pitic la clinica Anima Delfinului, la doctorita Bran..este al treilea medic de familie (s-au tot perindat medicii de familie din clinica)..ceea ce imi place mie la Anima nu este atat medicul de familie in sine, ci serviciile de care dispui - poti beneficia de consultatii de pediatrie gratuite, cu trimitere de la medicul de familie )la pediatrii care lucreaza cu casa de asigurari)..poti beneficia de consultatii gratuite si la alti specialisti..eu l-am dus, de ex, pe pitic si la dermatologie, tot gratuit..de asemenea, a beneficiat de analize gratuite (majoritatea celor recomandate pentru varsta lui), serviciile clinicii sunt foarte bune - cand ma duc sa ii fac analizele, nu astept, nu trebuie sa fac programare, iti trimit ei pe mail rezultatele etc etc de asemenea, de multe ori, clinica are tot felul de promotii, cand consultatia la pediatrie, de ex, este redusa..asta daca vrei sa faci vizite mai dese la pediatru, nu doar cand il convingi pe medicul de familie sa iti dea trimitere si sa nu platesti..per total, sunt foarte multumita de Anima Delfinului, mai ales ca acest sediu este si unul foarte mare si foarte frumos amenajat..au chiar si un mini loc de joaca pentru copii in interior

Anonim spunea...

Iulia iti multumesc pentru detaliile date voi tine cont de acestea cand merg la Anima Delfinului pentru a o inscrie pe pitica mea :) Eu am abonament de la munca la o clinica privata si cand am nascut-o i-am facut si ei, dar din pacate nu am putut sa o inscriu acolo la un doctor de familie ( singurii doctori care m-ai aveau locuri libere pe liste luau in evidenta doar copii dupa 6 ani). Am inscris-o undeva in Iancului si sunt total dezamagita de doctora si asistenta de acolo iar timp de 6 luni nu am avut cum sa schimb medicul ei. Tie doctorita ti se pare ok, iti raspunde la intrebari , raspunde la telefon/sms sau la un email daca ii trimiti si cel mai important lucreaza cu casa de asigurari?
Iti multumesc anticipat. Mai stau putin pe site-ul tau sa ma inspir din retele tale pentru masa de la pranz :)

tZU spunea...

Buna! doctorita de familie la care e inscris piticul este ok (dr bran), nu excelenta, in sensul ca, fiind medic de familie, nu se comporta neaparat ca si un medic pediatru atunci cand mergem..eu, de latfel, il duc si destul de rar la medicul de familie sa il consulte propriu-zis..oricum, sunt mai multi medici de familie in anima..noi mergem mai mult pentru trimiteri de consultatii sau analize..nici macar nu am nr ei personal, pentru ca nu i l-am cerut eu..in schimb, pediatrul la care a fost e super ok, dar stiu ultima la care am fost ca nu lucra cu casa de asigurari..la anima delfinului, ultima data (acum vreo 2 luni) nu mai aveau momentan pediatru care sa lucreze cu casa de asigurari, avusesera unul si plecase si mai ramasese doar Manda roxana car inca nu lucreaza cu casa. in curand, insa, sunt sigura ca vor aduce si un pediatru care sa lucerze cu casa..oricum, pe baza biletulului de trimitere de la medicul de familie, poti merge gratuit la pediatru, dar in alt sediu (victoriei, de ex)..de asemeni, daca ai card anima kids, mai beneficiezi in cadrul anima de inca o vizita gratuita la pediatrie pe an http://babygogoshel.blogspot.com/2012/01/control-anual-gratuit-la-pediatrie-in.html per total, eu sunt multumita de clinica..:) sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor