Faceți căutări pe acest blog

24 septembrie 2011

Scufita Rosie de la Cruce Rosie

...un ajutor de incredere, in caz de nevoie..Serviciul de babysitting „Scufiţa Roşie”
Astazi la Baby Expo am aflat ceva interesant: Crucea Roşie Română, Filiala Sector 6 Bucureşti a înfiinţat Serviciul de babysitting Scufiţa Roşie” - Întreprindere socială de inserţie în domeniul serviciilor flexibile şi alternative de îngrijirea copiilor pe timpul zilei.

Scufiţa Roşie reprezinta o alternativa mai sigura pentru practica uneori neprofesionista a serviciilor de babysitting. Eu oricum, din principiu, resping ideea de bona pentru copilul meu (prefer o cresa particulara, la aceeasi bani, unde are macar posibilitatea sa socializeze cu alti bebei, sa invete ceva), dar exista situatii de urgenta cand trebuie sa apelezi la ajutorul cuiva (ce te faci atunci cand copilul este bolnav si nu poate merge la cresa sau gradinita iar bunicile sunt departe?).

Bonele de la „Scufiţa Roşie”  ar fi formate profesional pentru ocupatia de baby sitter, iar competentele lor sunt garantate de Crucea Rosie. Tarifele nu sunt tocmai mici (tarif ora 15 ron), dar pentru situatii de urgenta ce necesita una-doua ore de supraveghere, pot fi considerate convenabile, pana la urma..

www.scufitarosie.org

Niciun comentariu: