Faceți căutări pe acest blog

10 aprilie 2011

Ustensile utile (mie) in bucatarie in procesul diversificarii

Ustensile utile (mie) in bucatarie in procesul diversificarii


- Steamer (foarte foarte util) - ii gatesc pestele (iese extraordinar) si legumele, pentru a-si pastra proprietatile

http://bit.ly/1lRakss
-    scaun de masa pentru copii







- Razatoare de sticla (se gaseste cam in orice piata) - eu am dat 10 RON



-        Oala sub presiune (exista prin supermarketuri un fel de surogat de oala cu aburi, care are un fel de sita asezata intr- o oala si am citit de pe forumuri ca e foarte utila).


http://bit.ly/1segOo0


   
- Blender – foarte foarte util. Am inteles de la alte mamici ca este mai "bun" blenderul de mana, intrucat paseaza mult mai bine mancarea. Eu am Philips si sunt tare multumita, mai ales ca are si un minitocator in doatre, care imi este extrem de util la maruntitul carnii pentru pitic.




Adăugaţi o legendă

-        Set Recipiente Baby Gourmet de la Avent – foarte util pentru stocarea mancarii de pe o zi pe alta sau la congelator. Scumpel, dar face banii. Recipientele sunt gradate si asa iti dai seama foarte bine de cat mananca.


-        Baveta flexibila din cauciuc cu buzunar reglabil – foarte foarte utila. Buzunarul baveticii ma salveaza de multe pete.


-  baveţică impermeabila cu mâneci (thx, Diana, pentru sugestii). Am gasit in IKEA, 2 buc undeva pe la 16 ron. sunt excelente.





7 comentarii:

Anca Diana spunea...

eu as mai adauga de pe lista mea baveticile cu maneci de la carrefour- ca au partea din fata impermeabila, spre deosebire de cele de la ikea care sunt de decor...

tZU spunea...

ooo..daaa! mersi de pont! cchiar zilele trecute ma gandeam la ceva de genul asta..intrucat, chiar si cu baveta de cauciuc, tot ca un porcusor se face atunci cand papa..:)

Anca Diana spunea...

Filip isi baga mancare si in urechi :D

Anca Diana spunea...

la ce folosesti razatoarea de sticla?

Bia spunea...

Pentru mine cel mai util la inceputul diversificarii a fost aparatul de gatit cu abur + blender 0%BPA de la Avent. Din pacate la noi e foarte scump, dar pe siteurile straine il gasiti la jumatate de pret. Merita toti banii si e bun si pentru concedii.

tZU spunea...

stiu despre aparatul de gatit cu abur si blender 0%BPA de la Avent si mi l-am dorit si eu, dar vazand pretul am reconsiderat situatia..:)

Iuliana spunea...

Foarte dragut articolul - se potriveste exact cu ce folosesc eu , mai putin bavetica, pe care nu le suporta copilul meu.