Faceți căutări pe acest blog

2 noiembrie 2014

Noul trend eco: Jucarii ecologice

Ce idei faine de cadouri pentru copii: sunt din lemn, sunt din materiale ecologice, sunt educative si parca sunt special create pentru sufletelele lor minunate!
P.S. Pianul si casuta de papusi m-au dat pe spate!! sunt superbe, mai ca mi le-as cumpara pentru mine! :)

Organizaţia americană Ecology Center a realizat recent un studiu care a dezvaluit  ca una din trei jucării conţine niveluri mari de compuşi chimici dăunători ( substanţe inflamabile, cantităţi mari de plumb şi arsenic). Pentru ca jucăriile pe care le cumparam fie pentru copii nostri, fie pentru a fi facute cadou, să nu afecteze sănătatea micuţilor, cel mai sigur este să se opteze pentru jucăriile ecologice, care nu sunt fabricate din plastic ori din alte materiale sintetice.

 

Un comentariu:

Mihai Sorin spunea...

Salut,

Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

Te asteptam sa te inscrii !

Multumim !

Bitu Mihai,
SEO - Mediapress Advertising