Faceți căutări pe acest blog

23 februarie 2014

Nu dati banii pe prostii, luati carti pentru copii! :)


De multe ori suntem in pana de idei de surprize pentru piticii nostril! Pe Gogo l-am obsnuit (rau, ar putea spune unii) sa ii promit din cand in cand ca primeste o surpriza daca face X lucru, daca papa tot, daca e cuminte etc etc..
Oricat am incercat sa il feresc de "prostii", nu neaparat din "vina" mea, cat si a celor care vin in vizita, sau a bunicilor, a rudelor, Gogo asociaza de multe ori supriza cu ceva dulce, dar nesanatos, de ex, un ou Kinder, o bombonica..sau, si mai rau, cu ceva scuuuummppp, adica un joc LEGO (suntem de cateva luni in nebunia Lego..dar despre asta, intr-o alta postare)..
 
Asa ca incerc, usor, usor, sa il aduc pe cale cea dreapta..adica sa inlocuiesc aceste surprise scume/nesanatoase cu ceva sanatos (pentru minte), util si chiar deloc scump - Cartile!
De curand am descoperit ca Libris, cea mai mare librarie online din tara, ofera transport gratuit prin curier permament, la orice comanda..fie ea si de 2 ron..saracii curieri, mai mult muncesc decat castiga..:) acelsi transport gratuit il gasiti si la eMAG!
Asa ca mi-am facut frumos un stoculet de carti in casa (carti de colorat, carti de exercitii pentru gradinita, carti cu abtibilduri) si, la nevoie, scot surpriza..:)
 
 
http://bit.ly/1lc0Xl5
 
 
Preferatele noastre sunt: caietele de lucru pentru gradinita, cartile cu abitbilduri si cartile de colorat, cartile de joc educative..  
 
Asa da surpriza..2 ron, 3 ron...4 ron..si sta copilul ocupat cateva zile..:)
 

Niciun comentariu: