Faceți căutări pe acest blog

1 decembrie 2013

Iarna poate fi ca vara! Descopera inovatia Heat-x!

Locuim la bloc..un bloc construit in perioada ceausista..un bloc neizolat, un bloc in care traiesc multi pensionari si multe persoane care nu vor sau nu reusesc sa fie la zi cu cheltuielile la intretinere..un bloc cu datorii la intretinere de peste 20.000 de ron, un bloc ce nu va intra niciodata in programul de reabilitare, din cauza acestor mari datorii..
Ba, mai mult, riscam sa mai ramanem si fara caldura sau apa calda..si ce ar fi mai frumos ca, acum, pe perioda iernii, cand vor urma gerurile cele mari, sa ai grija de un pitic de 3 ani si 3 luni, fara caldura in casa sau, mai rau, fara apa calda..
 
Ei bine, cei de la Heat-X, au dezvoltat un produs inovator care ne garanteaza confortul termic de care avem nevoie, fara sa mai depindem de vecinii nostri raau-platnici si fara mari griji in privința costurilor: Panourile radiante. Un produs 100% romanesc!



Pe scurt - concis si concret: Cele mai importante beneficii ale unui panou radiant
  • Pana la 50% costuri mai mici la incalzire
  • Montare rapida in maxim 30 de minute: fara tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.
  • Efect de vindecare (terapeutic)
  • Efect antibacterian
  • Elimina igrasia si condensul, preintampinand aparitia mucegaiurilor.
  • Costuri 0 (ZERO) privind reviziii si mentenanta
  • Confort termic total (termostat separat pentru fiecare panou)
  • Economie de timp (nu sunt necesare aprobari, proiecte, autorizatii)
  • Riscuri 0 (ZERO) privind accidentele (electrocutare, asfixiere, incediu, explozie). Practic, nu exista riscul aferent instalatiilor de încalzire clasice: aparitia monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.
  • DURABILITATE: 30 de ani durata de viata.



Si ce e mai dragut: pot fi personalizate,  pot fi integrate in decor sub forma de tablouri: pot fi construite in orice tipodimensiuni, astfel incat sa se muleze pe orice tip de incapere. De asemenea, un alt atribut care le face extrem de atragatoare, este acela ca suprafata poate fi tiparita cu orice fel de poza. Pot fi montate inclusiv pe tavan!
 
Cred ca Gogo al meu pitic ar fi tare incantat de un astfel de panou radiant cu personajul lui favorit, Mickey Mouse! :)



 
Umratoarea investitie majora in casa in mod sigur spre panouri radiante se va duce!
 
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iulia, noi avem in sufragerie panou radiant(alta firma), l-am luat acum 2 ani din motive similare+Filip mobil si mi-era frica sa nu dea peste calorifer. daca vrei sa incalzesti mai mult de o camera, mai bine iti pui centrala. noi in perioada in care babele nu vor sa dam drumul la caldura folosim aerul conditionat+panoul si e relativ decent. in rest, sufrageria e mai racoroasa si panoul acopera 2 grade diferenta cat sa ne simtim noi confortabil, insa NU face fata ca singur sistem de incalzire...
Diana