Faceți căutări pe acest blog

26 mai 2013

Sarida Kids Club - cursuri pentru copii: distractie si voie buna!

Gogo e "baiat mare" acum, asa cum ii place sa se recomande..are 2 ani si apropae 9 luni si a inceput sa fie din ce in ce mai interesat sa participe in tot felul de activitati intercative, alaturi de copii de varsta sa.
Merge la cresa, dar in weekend-uri doreste si cere din ce in ce mai des sa mearga la teatru, la tot felul de ateliere pentru copii, sa picteze, sa deseneze, etc.
Mai nou are o pasiune pentru muzica..mai exact, pentru chitara..a fost fascinat de educatoarea de la cresa care, la serbarea de Craciun i-a acompaniat la chitara cantand "Mos Craciun cu plete dalbe"..avem in casa o chitara de lemn, in miniatura, o orga muzicala si un pian de lemn, in miniatura..seara, il ia pe Tati si se retrag in camera de joaca si dau concerte..
..de asemenea, ii place tare mult sa danseze..
 
..asa ca mi-am propus sa ii dezvolt acesata inclinatie si sa il inscriu la niste cursuri de dans pentru copii.
Bantuind pe internet, am dat peste Sarida Kids Club..mi-a placut ca acest club pentru copii lucreaza cu instructori tineri, ca atelierele se desfasoare intr-o locatie cu sali mari si luminoase si ca promoveaza inclusiv alimentatia bio.
 
 
 

 
 
Atelierele sunt dedicate diverselor activitati agreate de copii: pictura, art&craft, modelaj, dans, teatru..
 
 
 
foarte interesant este atelierul de modelaj in lut, mai ales ca, mai nou, Gogo are o pasiune: de fiecare data cand framantam aluatul pentru pizza, ii dam si lui o bucata, iar el realizeaza creatii minunate, numai de el intelese..:)
 
 
 
 
 
 
De asemenea, periodic Sarida Kids Club organizeaza spectacole intercative de teatru pentru copii, iar in pretul de intrare al spectacolului este inclus si un atelier de creatie gratuit si o diploma de participare.
 

 
 
Avand un serviciu destul de solicitant, pe mine ma tenteaza cel mai mult optiunea inscrierii la Clubul de weekend, in fiecare sambata, intre orele 9-13..in asa fel, ii trimit pe Tati si pe Gogo sa se distreze, iar eu castig putin timp liber, doar pentru mine..:)
 
..si daca se tot apropie ziua lui Gogo (undeva la sfarsitul verii), Sarida Kids Club reprezinta o optiune ideala, intrucat organizeaza si petreceri pentru copii, cu animatori si face painting..
 
 
 

Niciun comentariu: