Faceți căutări pe acest blog

3 martie 2013

Platit sa porti pantofi de calitate!

Femeile iubesc pantofii..niciodata nu sunt suficienti..niciodata nu sunt indeajuns de multi, de potriviti tututor tinutelor, starilor, evenimentelor, niciodata nu sunt indejauns de comozi..

 
Ca femeie, visez MEREU la parechea de pantofi ideala..si oricate pereche de pantofi as avea in dressing, inca nu am identificat in cautarile mele PERECHEA de PANTOFI care sa intruneasca concomitent conditiile: comoditate, sa fie in trend cu tendintele modei, accesibilitate (din punctul de vedere al pretului) si, mai ales, sa ma faca sa ma simt bine in pielea mea! :)

Iata ca cei de la LEOFEX s-au gandit la noi si la toate dilemele noastre vizand pantofii (si nu numai..si domnii sunt vizati) si, cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, si-au propus sa testeze produsele proprii.



Cum? in modul cel mai direct: angajand 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua. Persoanele selectate vor trebui să poarte o pereche de încălțăminte la alegere, timp de o săptămână și apoi să întocmească un raport de “purtabilitate” care să descrie cel putin următorii trei parametri: 
  • Aspect,
  • Comoditate,
  • Mix&match (cât de bine se adaptează cu diverse articole de îmbrăcaminte).
 
Mai mult, persoanele vor fi inclusiv remunerate cu suma fixa de 150 lei pentru serviciile aduse.
Perioada de înscriere este de 1- 31 martie.

Mai multe detalii gasiti aici!

PS. eu am pus deja ochii pe o perche de pantofi:




Fabrica de incaltaminte si marochinerie Leofex are o experienta de peste un deceniu in producerea de incaltaminte, genti, curele din piele naturala. Sloganul lor este “Absolute Comfort”, iar produsele realizate sunt 100% din piele naturala.
Sediul fabricii este in Oradea, dar s-au extins la nivelul intregii tari. Lista magazinelor partenere o gasiti aici.


 
 

Niciun comentariu: