Faceți căutări pe acest blog

6 iulie 2012

Fitzi - Jurnal de 1 an si 1 luna


Azi Liz a implinit 13 luni J






Sarbatorim in casa, pentru ca de 5 zile Izzie are boala maini-picioare-gura, o boala de copii, virala, care nu ne da voia, inca, sa iesim...pentru a nu-i contamina pe altii!

Nu ne-am mai cantarit de vreo saptamana, si atunci, la vizita la pediatru, avea 9630 grame (aceeasi greutate ca la 11 luni) si 78,5 cm...acum, cred ca a mai slabit un pic, pt ca de cateva zile nu papa nimic, doar laptic si iaurt. Mofturi la papa facea si inainte, poate pentru ca e inca alapatata...sau pentru ca tine la silueta :D oricum, nu pare deloc subnutrita, nu va ingrijorati!
Tot numai 2 dinti – aceeasi incisivi de jos...insa cred ca in cateva zile va aparea si un incisiv de sus!
A fost o luna plina: a avut petrecerea de motz, a participat la o nunta, a invatat cot la cot cu mami si tati, care si-au dat licentele (a doua facultate si masterat).



La capitolul ce mai stie/sau nu stie (inca) sa faca Izzie Lizzie, bifam:

  • Stie sa se dea singura din pat si sa se urce la loc
  • Nu merge singura J, dar merge tiandu-se de pat, de manute...ba chiar de o mana (doar 3 pasi)
  • Premiera!!! Iz a mers in 4 labute...cam 4-5 pasi, cu o alura de mers de cosmonaut pe Luna...dar foarte frumos! Maestrul Gogoshel si-a dat toata silinta sa o invete, luni la rand i-a tot aratat!
  • Stie urmatoarele cuvinte: mama, tata, apa, papa, dii-dii, da, dă, baba, ne-ne (nu)...a mai zis, dar rar: Ale (Alex - Gogo), bebe, gata.
  • Stie sa arate nasucul, gurita (nu mereu, cand are si ea chef), unu, si cel si cel mai frumos lucru este ca e cea mai pupacioasa fetita din lume. In fiecare dimineata ne trezeste cu pupici, ori ne trimite, ori ne da (uneori sunt implicati si cei doi dintisori).

Va pupa Izzie Lizzie!

Niciun comentariu: