Faceți căutări pe acest blog

1 iulie 2012

Cristina's Cakes - dulciuri (mai gustoase chiar) ca la mama acasa!

Si iata ca a trecut si petrecerea de motz a minunatei Fitzi, alintata si Izzie Lizzie.
Vom reveni cu amanunte despre cum s-a desfasurat petrecerea, dar, intre altele, as vrea sa mentionez ca Fitzi ne-a indulcit pe toti, nu numai cu zambetul ei superb, dar si cu cate o felie de tort home-made, exceptional la gust si extraordinar la aspect!

Dupa ce am gustat din tortul pregatit cu ocazia petrecerii de motz a lui Fitzi mi-am propus sa nu mai cumpar in veci vreun tort facut in cofetariile clasice din Bucuresti, unde, indiferent ca achizitionezi o savarina sau o amandina, toate prajiturile au acelasi gust de indulcitor artificial.. Cu aceeasi banuti, puteti achizitiona ceva facut in casa, fara "chimicale si E-uri", extrem de delicios si aspectuos.
In concluzie, daca sunteti din Bucuresti si aveti un eveniment fericit in familie si vreti sa va indulciti cu ceva extrem de delicios, dar si sanatos gatit, va recomand cu mare drag minunatiile facute in casa de Cristina's Cakes!
Multumim, Cristina's Cakes pentru profesionalism, punctualitate si, mai ales, pentru aroma deosebita si aspectul superb al torturilor tale!
Va las pe voi sa apreciati in pozele de mai jos.
Ladies and gentlemen, va prezint cu mare drag, tortul "Izzie Lizzie", pregatit de Cristina's Cakes!







Niciun comentariu: