Faceți căutări pe acest blog

6 aprilie 2012

Fitzi - Jurnal de 5 luni

Jurnalul de 5 luni

Ciocanitoarea Woody tocmai a intrat in luna a sasea! usor, usor, ne facem maaari! bilant: a ramas cam fara par, doar ciuful de woody creste, creste si se onduleaza!
7100 grame si 66 de cm...peste medie :D

zambim aproape toata ziua, radem in hohote pana ne ia sughitul (every time...deh, inca nu stim bine cum e cu rasul), dar stim si sa ii certam pe mami&tati cand uita de somnicul/papica printesei Elysee! oricum, la nevoie, dormim ca pe front, oriunde, oricum! cu papa e mai grav, nu de alta...dar avem o imagine de grasunica ce trebuie intretinuta! bun lapticul de la mami, bun, bun!

apucam singure jucarelele, stim sa dam pupici (numai si numai cand vrem), sa luam pe mami si tati de gat, sa facem mai-mai, dar si sa zgaraiem, sa tragem de par, sa ciupim si chiar sa dam usoare palmute :)

facem vocalize, cand avem chef! am invatat litera G, dar si cu B-ul am inceput sa ne familiarizam. credem ca totul e de papa, suzetica nu ne prea place, desi stim sa o scoatem singurele din gurita si sa o punem la loc (ne iese mai rar, dar ne iese...) si Degetelul e de maxima importanta cand ne e fomica si somnic.

multi prieteni si multi fani :D

va pupa Izzie Lizzie!




Niciun comentariu: