Faceți căutări pe acest blog

28 noiembrie 2011

Expozitie cu vanzare Mad Hatter Boutique

Recunosc, spre rusinea mea, pana deunazi nici nu auzisem de Mad Hatter Boutique. Dar m-am indragostit de accesoriile (pe care le-am admirat doar in poze pana acum) create de designerul brand-ului Mad Hatter, Madalina Florea - despre care pot spune cu mandrie ca am fost si colege de facultate! Bravo, Madalina!
Intotdeauna am admirat femeile care poarta palarii si intotdeauna mi-am dorit sa imi achizitionez si eu un astfel de accesoriu!


cateva dintre creatiile superbe ale Madalinei Florea


Asadar, pe 11 decembrie, intre 17:00 - 20:00, Madalina Florea, designerul Mad Hatter, va invita la un eveniment special, unde toate iubitoarele de palarii se vor putea rasfata cu cocktail-uri de iarna, proba designurile unice intr-o atmosfera placuta si alege unul sau mai multe modele care va vor face sa  va simtiti speciale la petrecerile de sarbatori. 


Expozitia contine peste 50 de piese din cateva colectii diferite ale Mad Hatter Boutique, unele deja cunoscute, altele noutati absolute, iar altele direct de pe podiumul de la Londra, iar preturile valabile doar la acest eveniment, la fel de unic ca si creatiile, vor porni de la 30RON. Aveti astfel ocazia de a alege un accesoriu unicat perfect pentru o ocazie speciala la doar o fractiune din pretul sau initial.


Sunteti asteptate cu drag la Boheme Cafe & Bistro (Caderea Bastiliei nr.11)
Nu uitati sa va anuntati si prietenele! :)





Niciun comentariu: