Faceți căutări pe acest blog

24 mai 2011

Cum ne petrecem Ziua Copilului - 1 iunie 2011 in Bucuresti?



Evenimente pentru copii si parinti de Ziua Copilului 1 iunie 2011 Bucuresti
  • De 1 iunie, TAROM invită copiii la prima lecţie de zbor
Compania TAROM anunţă o serie de 5 zboruri speciale în luna iunie şi începutul lunii iulie, cu plecare din Bucureşti şi retur în Bucureşti, după 45 de minute. Primul dintre acestea va avea loc de Ziua copiilor, pe 1 iunie, şi este destinat celor mici.
De ziua lor, cei mici vor putea urca la bordul unei aeronave TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoştinţă cu personalul navigant, piloţi şi însoţitori de bord, şi pentru a vizita cabina piloţilor, unde aceştia le vor explica, pe înţelesul lor, ce înseamnă să pilotezi un avion. Vor afla cum arată şi cum funcţionează aparatura de bord, iar la plecare vor primi surprize care să le amintească de această experienţă.
Pot participa la zbor copii cu vârste între 2 ani impliniţi şi 12 ani neimpliniţi în ziua efectuării cursei, fiecare copil trebuind să călătorească însoţit de un adult. Tariful promoţional de 1 iunie este de 10 RON/copil. Copiii cu vârste între 12 ani împliniţi şi 18 ani vor plăti bilet de adult, cu o valoare de 200 RON, însă nu pot însoţi copiii mai mici de 12 ani. Aeronavele vor fi configurate cu o singură clasă de călătorie - economic.
Biletele vor putea fi achiziţionate exclusiv din Agenţia TAROM Piaţa Victoriei (Strada Buzeşti, Piaţa Victoriei, numărul 59) pană în ziua premergătoare cursei, iar în ziua cursei vor putea fi cumpărate numai de la Biroul Ticketing TAROM (Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Terminalul Plecări Internaţionale, parter). Avionul va decola la orele 12.00, iar pasagerii trebuie să se prezinte la check-in cu două ore înainte de decolare.
Următoarele lecţii de zbor TAROM vor avea loc în datele de 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie şi 9 iulie. Pentru aceste zboruri tariful pentru copii cu vârste între 2 ani impliniţi şi 12 ani neimpliniţi în ziua efectuării cursei va fi de 100 RON, iar celelalte condiţii rămân neschimbate.
sursa: http://www.tarom.ro/compania-tarom/presa/stiri/de-1-iunie-tarom-invita-copiii-la-prima-lectie-de-zbor.html

  • 1 iunie la Muzeul Țăranului Român
De ziua copilului îi aşteptăm pe cei mici, dar şi pe cei mari în curtea muzeului între orele 10:00 şi 18:00 la:
- târg mic de jucării făcute de artişti şi studenţi;
- târg de jucării aduse de copii pentru schimb sau vânzare;
- piesa de animaţie „File de poveste” susţinută de Trupa de copii a atelierului de teatru de la MŢR, coordonat de Beatrice Iordan. Reprezentaţia, o combinaţie între păpuşi, actorie şi teatru de umbre, va avea loc la ora 11:00, la Clubul Ţăranului;
- atelier de hârtie manuală cu Răzvan Supuran;
- cutia cu jucării, tombolă pentru copii;
- atelier de cusut păpuşi din pluş cu Silviu Fologea;
- o oră de pictură, atelier de pictură pentru copii în curte sau la Atelierul de creativitate;
- concurs de trageri cu arcul în curtea muzeului;
- dulciuri: turtă dulce, prăjiturele.
Intrarea este liberă.
  •  Cişmigiul Copiilor 2011 în Parcul Cişmigiu din Bucureşti
Duminică, 29 mai 2011, între orele 11:00 şi 21:00, vino în Parcul Cişmigiu din Bucureşti pentru a sărbători Ziua Internaţionlă a Copilului.
Personaje costumate, mimi, cataligari, jongleuri, statui vii, clovni şi magicieni îi vor introducepe cei mici într-o lume de poveste. În chioşcul central, micuţii sunt aşteptaţi la face-painting şi la coafor. Portretişti şi caricaturiştile vor imortaliza figurile şi le vor oferi în dar.
Pe cele două scene – amplasate în vecinătatea Chioşcului central şi lângă Platan – vor urca ansambluri artistice, trupe de dans, coruri şi solişti. Se vor juca spectacole de teatru de la instituţiile de profil din Bucureşti. Copiii vor fi distraţi duminică de actorii de la Ţăndărică, Ion Creangă, Masca şi de la Teatrul de magie Andrei Teaşcă.
Parcul va fi decorat cu baloane colorate şi panouri ilustrate cu imagini din basme. Fanfara va răsuna pe alei, iar majoretele vor anima atmosfera.
Câştigătorii extragerilor se vor plimba cu hidrobicicleta pe lac sau vor primi cursuri gratuite de limba engleză. Premiul cel mare va fi o excursie la Disneyland Paris.
Ziua Internaţională a Copilului se va încheia cu concertul trupei HI-Q, care va avea loc pe scena mare, la ora 20:00.
  • AFI Palace Cotroceni Mega Fun
De 1 iunie, mall-ul AFI Palace Cotroceni Mega Fun se transforma intr-un mare parc de distractii pentru copii! Apoi, sarbatoarea copiilor continua timp de o saptamana, cu liber la distractie in Boom Boom Land.
Astfel, incepand cu orele 16:00, toti copiii aflati in mall se vor putea bucura de spectacole, reprize de acces gratuit in Boom Boom Land, concursuri si multe, multe premii surpriza.
In plus, zane, pirati si clovni vor fi maestrii de ceremonii ai zilei, tinandu-le copiilor compania pana la finalul momentelor dedicate lor.
Copii, parinti, bunici, mega distractia este asigurata!
  • In perioada 1-10 iunie, Militari Shopping gazduieste evenimentele "Magia Copilariei", dedicate special Copiilor si Parintilor.
 Momente speciale, care ii vor incanta pe cei mici si ii vor face pe cei mari sa-si aminteasca de bucuria de a fi copil, vor avea loc in perioada 1-10 iunie, in incinta Militari Shopping. Am pregatit copiilor un maraton al veseliei si al jocurilor" insotit de premii si distractie pe masura.
Concursurile Desene pe Asfalt si Music Star ii asteapta la inscrieri pe cei mai talentati dintre prichindei. Castigatorul va pleca acasa nu doar cu dulciuri, dar si cu unul din cele 3 premii de 500 lei. Spectacole de carnaval, teatru de papusi, povesti interactive, momente de magie, ateliere de creatie, toate vor face deliciul celor mici si vor aminti de bucuria vacantei de vara care se apropie.
Pe langa spectacolele si concursurile cu premii speciale, copii vor avea parte in fiecare zi de sedinte de pictura pe fata si vor primi dulciuri si baloane modelate.
  • HAPPY baby DAY! - AFI Palace Cotroceni

Vino si tu, impreuna cu copilul tau, sa petrecem de 1 iunie, o HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun! Te asteptam de la ora 11, in fata Zorky's Planet, deasupra magazinului Real.
La editia de 1 iunie a evenimentului HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun iti dam intalnire cu specialistii Himalaya, cu psihologul Cristiana Haica si cu pilotul de raliu Manu Mihalache (cu masina lui castigatoare cu tot).
Te invitam apoi sa intri in fascinanta lume Disney, alaturi de Luminita Anghel si Disney Junior. Am mai pregatit distractie cat cuprinde pentru cei mici (acces gratuit la locul de joaca Zorky's Planet, sedinta foto cu Academia de Fotografie), multa informatie pentru cei mari, premii, cadouri, surprize pentru mici si mari, mega-reduceri la magazinele partenere ale evenimentului.





Un comentariu:

Anonim spunea...

Exista bineinteles optiunea unei intalniri cu Carinuta si cu mami ei in Tineretului...:*