Faceți căutări pe acest blog

26 august 2012

Mamografie gratuita prin Fundatia Regina Maria in parteneriat cu AVON

 
Avon prin Campania pentru Sanatatea Sanilor oferă 2500 de mamografii mamare gratuite prin Reteaua privata de sanatate, REGINA MARIA.
Programul Avon de control clinic si imagistic pentru sanatatea si frumusetea sanilor in parteneriat medical cu Fundatia Regina Maria da ocazia femeilor cu varsta implinita de peste 40 de ani, cu un venit maxim de 1,000 lei / luna sa beneficieze de o mamografie gratuita!
 
 
 
 
 
 
Initiat in cadrul Campaniei pentru sanatatea sanilor Avon, scopul acestui program este de facilitare a accesului la controlul periodic gratuit pentru diagnosticare precoce in randul a cat mai multor femei cu varsta peste 40 de ani din Romania, al caror venit nu le permite accesul la mamografie. Pentru a oferi acces unui numar cat mai mare de femei la controlul periodic pentru sanatea sanilor, programul beneficiaza din start de o donatie de 2500 de namografii din partea Avon Cosmetics Romania, pentru restul cererilor inscrise in program urmand a se strange fonduri in cadrul campaniei prin vanzarea de produse dedicate si prin campanie de donatii in cadrul unei emisiuni de tip teledon dedicata campaniei, gazduita de Realitatea TV in luna septembrie 2012.
 
 
DREPT DE PARTICIPARE
Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de sex feminin, cu domiciliul stabil in Romania, cu varsta implinita de peste 40 de ani, cu un venit maxim de 1,000 lei / luna si care isi creeaza un cont pe site-ul www.stopcancerlasan.ro pentru inscrierea gratuita in vederea realizarii unei mamografii, in cadrul Programului National de Diagnosticare Precoce a Cancerului la San.
Fiecare participanta are dreptul la o singura inscriere in Program, pe baza contului sau de utilizator de pe site-ul www.stopcancerlasan.ro.


PERIOADA SI MECANISMUL CAMPANIEI
Perioada de desfasurare a programului este 1 iulie 2012- 31 ianuarie 2013.

CONDITII DE INSCRIERE IN PROGRAM
Inscrierea in programul Avon pentru accesul gratuit la mamografie se face pe site-ul campaniei www.stopcancerlasan.ro prin completarea completa si corecta a tuturor campurilor formularului de inscriere de mai jos:


Pentru a fi inscrisa pe lista accesului gratuit la mamografie, participantele la program vor trebui sa indeplineasca doua conditii obligatorii:
a) Sa aibe varsta de 40 de ani, impliniti pana la data de 01 iulie 2012;
b) Sa aibe un venit maxim de 1,000 Lei/luna, cu posibilitatea de a face dovada printr-o adeverinta de venit din partea angajatorului.

Etapa de inscriere in program se desfasoara in perioada 1 iulie - 1 septembrie 2012 si presupune inscrierea in Programul National de Diagnosticare Precoce a Cancerului la San in randul populatiei de sex feminin cu varsta de peste 40 de ani.
Femeile se pot inscrie prin completarea completa si corecta a formularului de inscriere prezent pe site-ul campaniei www.stopcancerlasan.ro.
 
Etapa de selectie a beneficiarelor Programului National de Diagnosticare Precoce a Cancerului la San
In perioada 1 Septembrie - 5 Octombrie 2012 sunt analizate toate formularele inscrise in Programul National de Diagnosticare Precoce a Cancerului la San, urmand a fi alese beneficiarele programului, de o comisie de jurizare formata din doi reprezentanti ai Organizatorului.
In perioada 5 octombrie - 10 octombrie 2012, beneficiarele acestui program vor fi notificate printr-un e-mail ca au fost alese, putand face programarea telefonica la clinica Regina Maria, pe care au selectat-o initial in formularul de inscriere.

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe site-ul www.stopcancerlasan.ro.

Puteti urmari aici mesajul Andreei Marin Banica http://www.avonconnects.com.ro/videos/2911.

5 comentarii:

claudia_mami spunea...

incepand cu luna aceasta - sa dat startul controlul babes papa nicolau gratuit timp de 5 ani de zile - medici nostri de familie ar trebui sa stie mai multe ..

tZU spunea...

chiar asteptam de mult timp sa se dea stratul! ms frumos, Claudia! :)

claudia_mami spunea...

sincera sa fiu si eu asteptam de mult timp sa se confirme ca sunt pregatiti -sunt multe femei care nusi permnit un control ginecologic si acest test este binevenit pentru toate femeile din romania -din cate am citit se va face cunva dupa luna de nastere ex: cele nascute in septembrie vor face testul in luna septembrie si tot asa .....

claudia_mami spunea...

mai multe detalii am gasit aici-http://www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/cand-se-va-putea-face-gratuit-testul-babes-papanicolau~ni8qqi

tZU spunea...

multumesc frumos, Claudia! :)